Jsem přesvědčen, že v této sezoně něco vyhrajeme, prohlásil sebevědomě Lewandowski

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Jsem přesvědčen, že v této sezoně něco vyhrajeme, prohlásil sebevědomě Lewandowski
Lewandowski věří v lepší zítřky.
Lewandowski věří v lepší zítřky.Profimedia
Robert Lewandowski (35) převzal na galavečeru Mundo Deportivo cenu pro nejlepšího střelce La Ligy v uplynulé sezoně. Zkušený fotbalista stále věří, že současná sezona bude pro něj i klub úspěšná.

Lewandowski přiznal, že se po svém příchodu z Bayernu Mnichov v Barceloně velmi dobře zabydlel a nové působiště si užívá.

"Nikdy není snadné střílet góly. Hrál jsem v týmu s velmi mladými hráči a cítil jsem se s nimi velmi dobře. Celkově je to v Barceloně příjemné. V minulé sezoně jsme vyhráli La Ligu, španělský Superpohár a já se stal králem střelců," řekl polský zakončovatel.

Statistiky hráče.
Statistiky hráče.Livesport

V další části svého projevu se Lewandowski obrátil na barcelonské fanoušky ve španělštině. Vyjádřil naději, že na konci sezony budou mít příznivci Blaugranas mnoho důvodů k radosti.

"Nyní se potřebujeme vrátit do vítězného rytmu a série výher by nám velmi pomohla. Nesmíme však zapomínat, že jsme mladý tým, který se stále učí. Potřebujeme více bodů, ale krok za krokem se budeme posouvat vpřed a jsem přesvědčen, že v této sezoně něco vyhrajeme," ujistil veřejnost.