Real Madrid si pojistil ofenzivní klenot, Vinícius Júnior prodloužil smlouvu do roku 2027

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Real Madrid si pojistil ofenzivní klenot, Vinícius Júnior prodloužil smlouvu do roku 2027
Brazilec Vinícius Júnior bude působit v Realu Madrid až do roku 2027.
Brazilec Vinícius Júnior bude působit v Realu Madrid až do roku 2027.Profimedia
Vinícius Júnior (23) se bude moci koncentrovat především na výkony v dresu Realu Madrid. Brazilský křídelník měl smlouvu jen do konce sezony a již delší dobu představoval pouhou formalitu podpis nového kontraktu, k tomu došlo v úterý.

Vinícius je v hlavním městě Španělska nově vázán do června 2027, součástí dohody by měla být výstupní klauzule nastavená na jednu miliardu eur.

"Zdravím všechny fanoušky. Mám velkou radost, že jsem prodloužil smlouvu, je to splněný sen," pozdravil Jihoameričan příznivce klubu.

"Snad zůstanu ještě dlouho, dám spoustu gólů a vyhrajeme další trofeje. Děkuji za to, že jste mě vždy podporovali," dodal.

Vinícius Júnior přišel do Realu Madrid v létě 2018 za 45 milionů eur z Flamenga a vypracoval se v jednu z největších hrozeb defenzív nejenom ve španělské lize, ale i v celé Evropě. Za Bílý balet zatím odehrál 235 zápasů, dal 63 branek a získal hned devět trofejí. Dvakrát se stal mistrem Španělska, opanoval MS klubů a domácí Superpohár, jednou vyhrál Ligu mistrů, Evropský superpohár a Copa del Rey.