Dohra úterní LM: Hádka bavorských hvězd. Mané měl udeřit Saného, píše německý tisk

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Dohra úterní LM: Hádka bavorských hvězd. Mané měl udeřit Saného, píše německý tisk
Dostali se Mané a Sané skutečně do potyčky?
Dostali se Mané a Sané skutečně do potyčky?Profimedia
Po hořké porážce v úvodním zápase čtvrtfinále Ligy mistrů s Manchesterem City (0:3) se situace v Bayernu ještě zhoršuje: podle německého deníku Bild se do sebe po závěrečném hvizdu úterního duelu údajně pustili křídelníci Sadio Mané (31) a Leroy Sané (27).

Bayernu úvodní čtvrtfinálový zápas nevyšel vůbec podle představ. Pod vedením nového trenéra Thomase Tuchela se fotbalisté z Mnichova museli smířit s vysokou porážkou 0:3, která s největší pravděpodobností posune do semifinále Ligy mistrů Manchester City.

S tím se někteří hráči bavorského celku jen těžko srovnávali. A vidět to bylo i na samotném trávníku. Vášnivá diskuze proběhla především mezi ManémSaném. Slovní přestřelka mezi ofenzivními hvězdami měla v útrobách Etihad Stadium podle německého tisku přerůst ve fyzický konflikt a krvavý šrám – Senegalec měl německého reprezentanta udeřit do obličeje.

Mané v současné době prožívá v dresu německého hegemona těžké období, neboť v posledních týdnech většinou naskakuje až z lavice náhradníků. Vedení klubu se k informaci o konfliktu zatím nevyjádřilo. 

Manchester City – Bayern 3:0