V rodišti slavného spisovatele se psal příběh plný gólů, remízovou tečku obstaral Boadu

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

V rodišti slavného spisovatele se psal příběh plný gólů, remízovou tečku obstaral Boadu

Monako dokázalo v Nantes dohnat dvougólovou ztrátu.
Monako dokázalo v Nantes dohnat dvougólovou ztrátu.AFP
Nantes remizovalo ve třetím kole Ligue 1 s Monakem 3:3, byť to dlouho vypadalo, že Kanárci vytěží všechny body. Už v páté minutě totiž nasměroval tým z rodiště spisovatele Julese Verna k úspěchu útočník Mostafa Mohamed, jenž po změně stran vybudoval domácím přesným zakončením už dvoubrankový náskok. Monako ale tak dlouho klepalo na dveře defenzivy Kanárků, až nakonec střídající Nizozemec Myron Boadu po minutě na trávníku zařídil Knížatům alespoň bod.

Nantes –⁠ Monako 3:3

Do vedení se ale překvapivě dostali domácí Kanárci, když už v páté minutě neodmítl obrovskou šanci v podobě penalty Mostafa Mohamed. I druhé zakončení na branku v podání fotbalistů Nantes skončilo gólem. Tentokrát se prosadil stoper Jean-Charles Castelletto.

Skvěle si naskočil na centr z rohového kopu a v 15. minutě poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Skóre se opět měnilo ve 27. minutě a tentokrát se o to postarali hosté. Obránce Caio Henrique poslal oblouček na Takumiho Minamina a ve formě hrající Japonec hlavou bez problémů snížil.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform

Monaku nevyšel ani vstup do druhé půle a opět to byl Mostafa Mohamed, který překonal Philippa Kohna, když si ve vápně našel přihrávku od Quentina Merlina. V 58. minutě Knížata opět odpověděla. Po neúspěšném pokusu Mohameda Camary se v šestnáctce zorientoval Wissam Ben Yedder a z voleje překonal Remyho Descampse.

Gólman Nantes se ale vyznamenal v 71. a 73. minutě, když dvakrát zlikvidoval ostrou ránu z kopačky Minamina. V závěru zápasu vyšlo Adimu Hütterovi skvěle střídání, po pouhé minutě na hřišti se totiž postaral o vyrovnání a dělbu bodů Boadu.

Tabulka Ligue 1.
Tabulka Ligue 1.Livesport