Fotbalisté Mladé Boleslavi v přípravě podlehli Vlašimi, Baník remizoval s Poznaní

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Fotbalisté Mladé Boleslavi v přípravě podlehli Vlašimi, Baník remizoval s Poznaní
Fotbalisté Mladé Boleslavi překvapivě nestačili na Vlašim.
Fotbalisté Mladé Boleslavi překvapivě nestačili na Vlašim.@fkmladaboleslav
Fotbalisté Ostravy na závěr soustředění v Polsku zachránili remízu 1:1 s Poznaní. Mladá Boleslav v přípravě na novou sezonu doma s Vlašimí ztratila dvoubrankový náskok a nečekaně prohrála 2:3. Hradec Králové naopak jiného druholigového soupeře Táborsko porazil 3:0.

Lech Poznaň – Baník Ostrava 1:1  

Lech Poznaň poslal do vedení v závěru prvního poločasu bývalý hráč Karviné nebo Plzně Adriel Ba Loua. Baník odpověděl až v 89. minutě zásluhou Matěje Šína. Slezané tak zakončili polské soustředění s bilancí dvou výher a remízy.

Mladá Boleslav – Vlašim 2:3 

Mladá Boleslav vedla na začátku druhé půle 2:0 po penaltě Matěje Pulkraba a brance Tomáše Ladry. Vlašim ale poté během 33 minut vstřelila tři góly, dva z nich Martin Šubert. Středočeši v přípravě pod novým trenérem Markem Kuličem poprvé prohráli, minule remizovali 4:4 s druholigovou Duklou.

Hradec Králové – Táborsko 3:0 

O královéhradecké branky se v Písku postarali Daniel Vašulín a Jakub Rada z pokutových kopů, hlavou se prosadil Ladislav Krejčí. Bývalý reprezentant se za východočeský tým trefil poprvé od letního příchodu ze Sparty. "Votroci" v přípravě udrželi neporazitelnost.

Zlín – Prostějov 2:1 

Konfrontaci s druholigovým soupeřem zvládl vítězně i Zlín, který porazil Prostějov 2:1 po obratu v závěru. Za mužstvo trenéra Pavla Vrby skórovali Lukáš Hrdlička a Lukáš Bartošák z penalty. "Ševci" rovněž v letní přípravě ještě neprohráli.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Livesport

Teplice – Ústí nad Labem 2:1

Teplice v Modré zdolaly třetiligové Ústí nad Labem 2:1. Branky "Sklářů" zaznamenali po změně stran Jásir Muhammad a Abdallah Gning. Tepličtí i ve třetím přípravném duelu vyhráli o gól.

Výsledky dalších přátelských zápasů