Nedává góly kvůli problémům mimo hřiště? Vyhledám pomoc a budu silnější, vzkazuje Richarlison

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Nedává góly kvůli problémům mimo hřiště? Vyhledám pomoc a budu silnější, vzkazuje Richarlison

Richarlison v brazilském dresu.
Richarlison v brazilském dresu.Reuters
Útočník Tottenhamu Hotspur Richarlison po reprezentačním srazu naznačil důvody svého střeleckého trápení. Šestadvacetiletý Brazilec deníku O Globo prozradil, že mimo hřiště řešil turbulentní období. Po svém návratu do klubu by rád vyhledal odbornou pomoc u psychologa.

Brazilec, který za Tottenham nastřílel pouze čtyři branky ve 40 zápasech, po kvalifikačním zápase na světový šampionát 2026 proti Bolívii skončil na lavičce v slzách. "Řešil jsem bouřlivé období, ale teď už je doma všechno v pořádku. Lidé, kteří se dívali jen na mé peníze, jsem dokázal ze svého života vytěsnit," vysvětlil Richarlison.

Forvard, který na katarském světovém šampionátu nasázel tři branky ve čtyřech zápasech, přiznal, že po návratu do klubu bude muset zapracovat na svém psychickém zdraví. "Vrátím se do Anglie a vyhledám psychologickou pomoc, abych zapracoval na své mysli. Věřím, že se vrátím silnější," uvedl.

Tottenham je pod vedením nového manažera Angeho Postecogloua na druhém místě Premier League, Richarlison ale zatím v novém ročníku nevstřelil ani gól a v posledním duelu před reprezentační pauzou proti Burnley dokonce vypadl ze základní sestavy. "Teď se věci začnou rozjíždět a jsem si jistý, že se mi v Tottenhamu začne dařit," věří bývalý střelec Evertonu.

Sledujte příští zápas Spurs s aplikací Livesport.