Krize Interu neskončila ani v Salernu. Neapol po debaklu zabrala, AC Milán remizoval

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Krize Interu neskončila ani v Salernu. Neapol po debaklu zabrala, AC Milán remizoval

Aktualizováno
Inter v Salernu od šesté minuty vedl, v samém závěru však domácí srovnali.
Inter v Salernu od šesté minuty vedl, v samém závěru však domácí srovnali.AFP
Serie A v pátek pokračuje třemi zápasy 29. kola. Inter sice přerušil sérii tří porážek, jenže na hřišti Salernitany neudržel vedení a jen remizoval 1:1. Vedoucí Neapol vydřeným vítězstvím 2:1 v Lecce odčinila debakl 0:4, který jí na jejím hřišti před týdnem uštědřil AC Milán. Ten doma i přes výraznou převahu nedokázal proti Empoli skórovat a zapsal pouze remízu 0:0.

Salernitana – Inter 1:1

Inter prodloužil sérii nezdarů, z posledních osmí utkání má jedinou výhru. Zápas, ve kterém byli Nerazzurri dominantním týmem, střelecky otevřel již v šesté minutě Robin Gosens. Od většího gólového přídělu zachraňoval domácí po celý duel několika bravurními zákroky mexický veterán Guillermo Ochoa. V samotném závěru naopak Salernitaně zařídil překvapivou remízu skvostnou brankou Antonio Candreva. Granata tak od postupu do nejvyšší italské soutěže brala s Interem body vůbec poprvé.

Lecce – Neapol 1:2

Úvodní branku vstřelil v 18. minutě Giovanni Di Lorenzo. Domácí zkraje druhé půle vyrovnali, avšak v 64. minutě přihrál Partenopei tři body vlastním gólem Antonino Gallo. Mladý obránce při snaze zažehnat nebezpečí poslal lehký míč do rukavic svému brankáři, jemuž ale balon nepochopitelně propadl až do sítě. Žlutočervení zaznamenali šestou porážku v řadě. Naopak celek z města pod Vesuvem se vrátil na vítěznou vlnu i bez nejlepšího střelce ligy Victora Osimhena, jehož do hry nepustilo zranění.

Statistiky zápasu Lecce – Neapol
Statistiky zápasu Lecce – NeapolOpta by Stats Perform

AC Milán – Empoli 0:0

AC Milán nedokázal urputně bránící Empoli zlomit. Hostující celek přijel na San Siro s jasnou taktikou „prešovského betonu“ a po celý zápas mu vycházela náramně. Domácí si sice vytvořili velkou herní převahu a soka přestříleli poměrem 22:2, v kolonce vstřelených gólů však zůstala nula. Rossoneri tak nedokázali využít zaváhání Interu, před kterým zůstali v tabulce stále o pouhý bod.

Tabulka Serie A
Tabulka Serie ALivesport