Neapol zvítězila v Salernu, Inter si pojistil vedení. AC se sklonil před Udinese

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Neapol zvítězila v Salernu, Inter si pojistil vedení. AC se sklonil před Udinese

Aktualizováno
Hráči Neapole slaví jeden ze dvou gólů na hřišti Salernitany.
Hráči Neapole slaví jeden ze dvou gólů na hřišti Salernitany.AFP
Obhájci titulu z Neapole zvítězili v Serii A 2:0 na hřišti Salernitany, která i po utkání 11. kola zůstává bez jediné výhry poslední. Naopak Neapol, jejíž góly dali Giacomo Raspadori a Eljif Elmas, vyhrála druhý z posledních tří zápasů a v neúplné tabulce se posunula na čtvrté místo. Inter uspěl v Bergamu nad Atalantou 2:1 a pojistil si vedení v soutěži, 12. gólem v aktuálním ročníku italské nejvyšší soutěže rozhodl Lautaro Martínez. AC Milán doma překvapivě padl 0:1 s Udinese, které dosáhlo na první vítězství v sezoně.

Salernitana – Neapol 0:2

Úřadující mistr po většinu utkání jasně dominoval, přičemž vítěznou trefu zaznamenal Raspadori již ve 13. minutě. Mladý italský útočník, jenž v poslední době naskakoval v základní sestavě místo zraněného Victora Osimhena, vstřeleným gólem přispěl k bodovému zisku svého celku již ve třetím po sobě jdoucím soutěžním střetnutí. Tým ze Salerna naopak společně s Udinese zůstává posledním celkem bez vítězství a se ziskem pouhých čtyř bodů se krčí na dně tabulky nejvyšší italské soutěže.

Atalanta – Inter 1:2

V hustém dešti se jako první prosadil Hakan Calhanoglu, jenž se úspěšnou penaltou dotáhl na experta na skórování přímo od rohového praporku Sükrüho Gülesina, se 36 góly dosud nejlepšího tureckého střelce v historii italské nejvyšší soutěže. Autorem vítězné branky však byl až Martínez, Orobici totiž po změně stran rovněž zaznamenali jeden zásah, kterým vedoucí celek ligy připravili o páté venkovní čisté konto v řadě.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Livesport

AC Milán – Udinese 0:1

Bianconeri se dočkali prvního vítězství v ročníku především díky přísně nařízenému pokutovému kopu, který proměnil Roberto Pereyra. Hostující celek zároveň ukončil šňůru pěti ligových duelů, které skončily dělbou bodů. Pro Rossoneri se naopak jednalo o čtvrtý z posledních šesti zápasů, v nichž ani jednou neskórovali.

Tabulka Serie A.
Tabulka Serie A.Livesport