Hradec přetlačil Vídeň a má další výhru, Plzeň podlehla Varům, padly i Pardubice

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Hradec přetlačil Vídeň a má další výhru, Plzeň podlehla Varům, padly i Pardubice

Pardubický Tomáš Dvořák uniká mladoboleslavskému Máriovi Lunterovi.
Pardubický Tomáš Dvořák uniká mladoboleslavskému Máriovi Lunterovi.Profimedia
Hradec Králové vyhrál v přípravě na novou extraligovou sezonu i třetí zápas, když těsně porazili Vídeň 3:2. Plzeň nestačila v západočeském derby na Karlovy Vary 4:7, Litvínov podlehl Liberci 2:5. Stejně jako Litvínovští prohráli poprvé v přípravě hráči Pardubic, když doma nedokázali dát gól Mladé Boleslavi.

Královéhradečtí se během přípravy poprvé představili v domácím prostředí. Hostující Capitals v úvodním dějství vedli, ale do přestávky vyrovnal Jakub Lev, pak domácí odskočili zkraje druhé části dvěma zásahy v rozmezí necelé minuty, když se prosadili Radek Pilař a Nikita Ščerbak. Rakouský tým sice ještě snížil, ale více už nestihl. Vyhrál však 2:0 alespoň samostatné nájezdy, které si oba celky po domluvě zkusily.

Ppřehled zápasu Hradec Králové - Vídeň

Pro hokejisty Karlových Varů byl zápas v Plzni již šestým během léta a dorovnali bilanci na tři výhry a tři porážky. Utkání na ledě Indiánů jim vyšlo na výbornou, když v polovině vedli už 6:0 a po dvou třetinách dokonce 7:0. Jeden z gólů vstřelil teprve sedmnáctiletý obránce Matteo Kočí, člen reprezentační osmnáctky. Hráči Škody korigovali ve třetím dějství debakl čtyřmi zásahy.

Přehled zápasu Plzeň - Karlovy Vary

Litvínov měl po třech vystoupeních na kontě tři jednoznačné výhry, ale tentokrát narazil, přestože v měření sil s Libercem měl ještě v polovině hrací doby na své straně dvoubrankový náskok. Bílí Tygři pak vývoj otočili, když se dvakrát prosadil Jaroslav Vlach, po gólu přidali Adam Najman, Radek Janata a Mikuláš Jenčovský.

Přehled zápasu Litvínov - Liberec

Po dvou vítězstvích prohráli poprvé i hráči Pardubic, kteří nestačili doma na Mladou Boleslav. Jediný gól zápasu vstřelil na konci první třetiny Matyáš Kantner. Domácí recept na překonání Filipa Novotného najít nedokázali.

Přehled zápasu Pardubice - Mladá Boleslav

Olomoučtí hokejisté o měření sil s týmem Košic přišli. Slovenský celek na Hanou nepřicestoval kvůli nemoci.