Hradec má třetí výhru v řadě. Infarktové závěry v Boleslavi i na Slovácku

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Hradec má třetí výhru v řadě. Infarktové závěry v Boleslavi i na Slovácku

Aktualizováno
Českobudějovický Martin Králik v souboji s Jakubem Kučerou z Hradce Králové.
Českobudějovický Martin Králik v souboji s Jakubem Kučerou z Hradce Králové.Profimedia
Hradec Králové ve 13. kole FORTUNA:LIGY vyhrál v Českých Budějovicích 3:0 a upevnil si čtvrté místo. Ve 49. minutě byl vyloučen domácí Lukáš Havel (26) a hosté využili přesilovku třemi brankami. Dvě dal Filip Kubala (23), který navíc asistoval u trefy střídajícího Matěje Koubka (22). Zápasy v Mladé Boleslavi i na Slovácku ozdobily mimořádně dramatické závěry, v obou případech se nakonec radovali domácí.

Klíčové okamžiky utkání na Střeleckém ostrově nastaly v úvodních osmi minutách druhé půle. Nejprve byl po ostrém zákroku na Kubalu vyloučen Havel a o chvíli později vstřelil rozhodující gól zápasu právě Kubala. Stejný hráč se pak prosadil ještě jednou a Votroci se díky třetímu vítězství v řadě udrželi na předních příčkách tabulky. Jihočeši po třech kolech nebodovali.

Statistiky utkání České Budějovice – Hradec Králové

Mladá Boleslav se na šestý pokus dočkala vítězství na vlastní půdě, když v bláznivém duelu porazila Bohemians 4:3. Hosté v utkání ztratili hned třikrát vedení, přičemž k bodům jim nepomohl ani bleskový start. V dresu domácích dvakrát skóroval Daniel Mareček, shodou okolností patřící právě Klokanům. Pražané i kvůli jeho zásahům přišli o venkovní neporazitelnost trvající déle než půl roku.

Statistiky utkání Mladá Boleslav – Bohemians

Slovácko zvítězilo po hektickém závěru 2:1 nad Teplicemi. Domácí celek měl spoustu šancí již v prvním dějství, do vedení však šli těsně před pauzou Skláři. Vyrovnání se modrobílí dočkali až v 85. minutě zásluhou střídajícího Filipa Vechety. Další vrásku na čele brankáře Tomáše Grigara, který se stal historicky nejstarším hráčem Teplic v prvoligovém utkání, pak přidal až v nastaveném čase Stanislav Hofmann.

Statistiky utkání Slovácko – Teplice

Aktuální tabulka FORTUNA:LIGY
Aktuální tabulka FORTUNA:LIGYFlashscore