Nejlepší střelec Bundesligy? Sázkové kanceláře favorizují Schicka a Maného

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Nejlepší střelec Bundesligy? Sázkové kanceláře favorizují Schicka a Maného

Patrik Schick dal loni za Leverkusen 24 ligových gólů.
Patrik Schick dal loni za Leverkusen 24 ligových gólů.Profimedia
Sedmkrát z posledních devíti sezon se králem bundesligových střelců stal Robert Lewandowski (33). Polský útočník ale přestupem do Barcelony uvolnil pozici pro své nástupce, přičemž jedním z adeptů na nejlepšího kanonýra německé ligy je podle sázkových kanceláří i Patrik Shick (26). Největším soupeřem by mu měla být posila Bayernu Sadio Mané (30).

Český kanonýr Leverkusenu nasázel v minulém ročníku 24 ligových branek a v tabulce střelců obsadil druhé místo. Lepší byl jen Lewandowski (35), o dva góly méně než Schick dal Erling Haaland (22). Ani on už v bundeslize nepůsobí.

Program 1. kola německé Bundesligy

Pro rakouskou sázkovou kancelář Bwin je rodák z Prahy s kurzem 4:1 dokonce největším favoritem, Mané má 4,5:1. Norská společnost Unibet umístila na první místo právě bývalého kanonýra Liverpoolu (6,5:1), druhému Schickovi vypsala kurz 9:1. Britská William Hill dala na Maného 4:1 a na Schicka 7:1.

Na dalších místech figurují Christopher Nkunku (Lipsko), Karim Adeyemi (Dortmund), Anthony Modeste (Kolín nad Rýnem) či Serge Gnabry (Bayern).