Pedri před osmifinále: Prohra s Japonskem přišla ve vhodný čas, můžeme se z ní poučit

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Pedri před osmifinále: Prohra s Japonskem přišla ve vhodný čas, můžeme se z ní poučit
Pedri před osmifinále: Prohra s Japonskem přišla ve vhodný čas, můžeme se z ní poučit
Pedri před osmifinále: Prohra s Japonskem přišla ve vhodný čas, můžeme se z ní poučitProfimedia
Španělsko se v předposledním osmifinálovém zápase mistrovství světa v Kataru utká s Marokem. Evropský celek čeká zápas na stadionu plném marockých fanoušků proti soupeři, který všechny překvapil. Pedri (20) před zápasem vystoupil před médii a pohovořil o plánech španělského týmu a nadcházejícím střetnutí.

"Mají spoustu hráčů, kteří hrají v elitních týmech jako Achraf (Achraf Hakimi). Vyšvihli se nahoru a odvádí skvělou práci," řekl na adresu marockého týmu Pedri. Velkou sílu má podle něj africký soupeř ve středu pole. "Mají fyzicky zdatné záložníky, kteří nám nenechají žádný prostor. Víme, že na nás budou tlačit," řekl také hráč Barcelony.

"Odehráli velmi dobré zápasy. Jsou velmi fyzicky zdatní. Dokáží protivníka udržet ve střehu, ukázali to v předchozích zápasech. Mají velkou kvalitu," vyjmenoval další silné stránky Maročanů záložník španělského výběru.

Z porážky se chtějí Španělé poučit

Podle Pedriho by mohla španělskému národnímu týmu pomoci také porážka z posledního zápasu ve skupině, kdy Španělé podlehli Japonsku 1:2. "Porážka přišla ve vhodný čas, můžeme se z ní poučit. Máme další šanci, na zápas s Marokem se těším," prohlásil Pedri.

Sestřih zápasu Japonsko – Španělsko (2:1)
Livesport

"Dostali jsme se do fáze, kdy pokud jen na vteřinu zaváháte, jedete domů. Pracujeme na tom, aby se to nestalo a došli jsme co nejdál. Chystáme nějaké změny a budeme na zápas připraveni," naznačil taktické tahy kouče Luise Enriqueho pro vyřazovací část turnaje Pedri. Talentovaný záložník se také nechal slyšet, že je připraven na převahu marockých fanoušků v hledišti a na atmosféru duelu se těší.

Přehled zápasu Maroko – Španělsko + audiokomentář (16:00)