Real poprvé v historii v základu bez španělského hráče, ve Villarrealu prohrál 1:2

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Real poprvé v historii v základu bez španělského hráče, ve Villarrealu prohrál 1:2

Real poprvé v historii v základu bez španělského hráče, ve Villarrealu prohrál 1:2
Real poprvé v historii v základu bez španělského hráče, ve Villarrealu prohrál 1:2AFP
Fotbalisté Realu Madrid v 16. kole španělské ligy prohráli na stadionu Villarrealu 1:2 a nevyužili šanci vystřídat Barcelonu v čele neúplné tabulky. Tradiční klub poprvé v historii nenasadil do základní sestavy ligového utkání žádného španělského hráče. Obhájce titulu zůstal o skóre druhý, Barcelona se v nedělním šlágru utká s jiným madridským týmem Atlétikem.

Villarreal – Real Madrid 2:1

Všechny branky ve Villarrealu padly až ve druhém poločase. Ve 47. minutě po Mendyho chybě otevřel skóre domácí Pino. Po necelé hodině hry v šestnáctce zahrál rukou Foyth a z nařízeného pokutového kopu vyrovnal Benzema.

Villarreal měl v prvním poločase mírně navrch.
Villarreal měl v prvním poločase mírně navrch.Opta by Stats Perform

Úřadujícímu vítězovi Zlatého míče a jeho spoluhráčům ale radost dlouho nevydržela. Za tři minuty vrátil "Žluté ponorce" náskok Gerard Moreno z další penalty za Alabovu ruku. Real ze závěrečného tlaku srovnat nedokázal a utrpěl druhou ligovou porážku v sezoně. Villarreal po třetím vítězství za sebou poskočil na pátou příčku.

Mallorca – Valladolid 1:0

Diváci se v duelu nedočkali mnoha střeleckých pokusů, záznam o utkání tak po většinu duelu zaplňovaly jen žluté karty. O to větším překvapením proto bylo, když se na sklonku nastavení prosadil střídající Abdón Prats, jenž během posledních třech utkání napříč soutěžemi skóroval hned čtyřikrát. Hosté se tím pádem ani ve třetím ligovém duelu v řadě nedočkali vstřelené branky a propadají se tabulkou.

Espanyol – Girona 2:2

Skóre vypjatého duelu otevřel ve 32. minutě Toni Villa, který se radoval z první trefy v nejvyšší španělské soutěži po téměř dvou letech. Barcelonský celek ovšem po změně stran přidal a dostal se dokonce do vedení. O jednu z tref se postaral také Joselu, jenž se s devíti zásahy osamostatnil na druhém místě v tabulce střelců. Girona se nevzdala a v samotném závěru srovnala krok díky brance Yangela Herrery.

Tabulka La Ligy.
Tabulka La Ligy.Flashscore