Oslabená Sevilla padla s Realem Sociedad, trápení Atlétika nebere konce

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Oslabená Sevilla padla s Realem Sociedad, trápení Atlétika nebere konce

Aktualizováno
Už v prvním poločase zápasu proti Realu Sociedad byli vyloučení dva hráči Sevilly.
Už v prvním poločase zápasu proti Realu Sociedad byli vyloučení dva hráči Sevilly.Profimedia
Getafe po pěti zápasech, v nichž bodovalo, muselo skousnout porážku. V Almeríi, na kterou mělo před utkáním 14. kola La Ligy v tabulce náskok jednoho bodu, padlo 0:1. Sevilla prohrála 1:2 s Realem Sociedad, když už od 34. minuty hrála bez dvou vyloučených. První výhru pod novým trenérem si připsal Villarreal, Espanyol na jeho hřišti porazil 1:0. Atlético znovu selhalo, v na půdě Mallorky pohrálo 0:1.

Almería – Getafe 1:0

V Almeríi hned první vážnější příležitost využil domácí Léo Baptistao, jenž se do španělské nejvyšší soutěže vrátil po několika sezonách strávených v Číně či Brazílii. Nováček soutěže tak pokračuje v domácí krasojízdě a na vlastním stadionu zvítězil už počtvrté v řadě. Nic na tom nezměnila ani pozdní červená karta pro Rodriga Elyho.

Sevilla – Real Sociedad 1:2

Sevilla navázala na ostré derby s Betisem a už v průběhu první půle viděli červené karty Ivan Rakitič a Tanguy Nianzou. Hosté se i díky tomu dostali do dvougólového vedení, už ve výrazném početním oslabení ovšem dokázal ve 44. minutě snížit Rafa Mir. Baskové však ztrátu bodů nedopustili a před mistrovstvím světa se posunuli na pohárové příčky.

Espanyol – Villarreal 0:1

V Barceloně hosté z Villarrealu po nevýrazném prvním poločase přeřadili na vyšší rychlostní stupeň, díky čemuž přišel v 65. minutě i vítězný gól. Na něm měl velkou zásluhu autor hattricku z minulého vzájemného střetnutí Yéremy Pino, který nejprve nastřelil tyč a následnou dorážku si pak do sítě srazil brankář Benjamin Lecomte.

Mallorca – Atlético 1:0

Atlético obsadilo v základní skupině Ligy mistrů poslední místo a po vypadnutí z evropských pohárů se mu nedaří ani v lize. Z posledních tří zápasů získalo pouze bod. Mallorce zařídil výhru a posun do první poloviny tabulky kosovský útočník Vedat Muriqi, jenž v lize skóroval popáté za sebou.

Aktuální tabulka La Ligy
Aktuální tabulka La LigyFlashscore