Římské AS ulovilo zvučnou posilu do útoku, Mourinho povede reprezentanta Itálie Belottiho

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Římské AS ulovilo zvučnou posilu do útoku, Mourinho povede reprezentanta Itálie Belottiho

Útočník italské reprezentace Andrea Belotti bude hrát za AS Řím.
Útočník italské reprezentace Andrea Belotti bude hrát za AS Řím.Profimedia
Andrea Belotti (29) se po dvou měsících vrací do práce a od této chvíle bude oblékat dres římského AS. Italský reprezentační útočník se v hlavním městě dohodl na podmínkách jednoleté smlouvy, prošel zdravotní prohlídkou a dnes vše zpečetil podpisem.

"AS Řím udělal velký pokrok a má jasné ambice, oba tyto prvky moje rozhodování hodně ovlivnily. V této fázi kariéry se chci nadále zlepšovat a jsem nadšen z možnosti, že mohu hrát za tento klub. Už se nemohu dočkat, až si na stadionu před našimi fanoušky vyslechnu klubovou hymnu," řekl Belotti.

Belotti udělal první podstatné kroky kariéry v Palermu a posledních sedm sezon strávil v Turíně, kde nastoupil k 251 zápasům a nastřílel 113 branek. Svými výkony si vysloužil i místo v italském národním týmu, za který se ve 44 duelech trefil třináctkrát. Koncem června ovšem neprodloužil smlouvu a stal se volným hráčem.

Belotti neměl o zájemce nouzi a o jeho služby stály i AS Monaco, Dortmund, Valencia, Monza, Wolverhampton nebo Galatasaray. Nabídka posledně jmenovaného klubu byla finančně hodně lákavá - turecký celek fotbalistovi nabízel víceletý kontrakt s ročním platem jeden milion eur, další finance by Belotti dostal díky bonusům.