Slavia - Pardubice 7:0. Sešívaní si před odvetou o Evropu zastříleli, Tecl dal hattrick

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Slavia - Pardubice 7:0. Sešívaní si před odvetou o Evropu zastříleli, Tecl dal hattrick
Aktualizováno
Slavia - Pardubice 7:0. Sešívaní si před odvetou o Evropu zastříleli, Tecl dal hattrick
Slavia - Pardubice 7:0. Sešívaní si před odvetou o Evropu zastříleli, Tecl dal hattrickPavel Mazáč / CNC / Profimedia
Snadnou práci měli ve 4. kole FORTUNA:LIGY fotbalisté pražské Slavie. Na svém hřišti přivítali Pardubice a i díky třem brankám Stanislava Tecla (31) je přehráli 7:0. Hosté hráli od 44. minuty bez vyloučeného Robina Hranáče.

Slavia svým výkonem od úvodního hvizdu dala jasně najevo, kdo je v tomto stánku doma. Již 9. minuta přinesla první možnost na změnu skóre, tečovaný pokus Petra Ševčíka však nebyl dost utažený. Tecla, který běžel sám na bránu, zachránil po minele ofsajdový praporek.

Emotivní moment pak přinesla 31. minuta, kdy využil svého ofenzivního ladění bek David Douděra. Na zadní tyči byl po centru připraven prostřelit gólmana a vsítil svou premiérovou branku za Slavii. Tecl pak dostal na zlatém podnose možnost navýšit vedení a pozvánku od Lukáše Masopusta ve 40. minutě přijal. Na konci půle nuceně unáhlil odchod do kabin Hranáč po druhé žluté.

Statistiky utkání Slavia - Pardubice

Oslabené Pardubice dostaly další ránu čtyři minuty po výměně stran, kdy znovu zafungovala souhra Masopusta s Teclem. Druhý zmíněný šikovně uklidil z hranice vápna míč k tyči a zvýšil na 3:0. Do třetice všeho dobrého se útočník Slavie prosadil v 58. minutě, kdy zkušeně umístil skvostně naservírovaný centr za záda brankáře.

Obtížným zakončením z otočky se Tecl mohl prosadit i počtvrté, tentokrát zamířil jen do tyče. Páté rozjásání fanoušků v zápase měl na starosti v 77. minutě Ondřej Lingr, na kterého křižně adresoval míč Douděra. O pouhé dvě minuty později prohloubil trápení Východočechů nejprve šestým a o chvilku později také sedmým přesným zásahem Moses Usor, čímž završil bohatý gólový účet utkání.

Livesport hráč utkání: Stanislav Tecl (Slavia Praha)

Liberec přišel o vítězství, Slovácko je neporažené

Tabulka FORTUNA:LIGY