Slavia přišla o dalšího klíčového hráče, Schranz si na podzim už zřejmě nezahraje

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Slavia přišla o dalšího klíčového hráče, Schranz si na podzim už zřejmě nezahraje
Ivan Schranz zřejmě přijde o zbytek podzimní části sezony.
Ivan Schranz zřejmě přijde o zbytek podzimní části sezony.Profimedia
Fotbalový útočník Slavie Ivan Schranz (29) po zápase Evropské konferenční ligy s Ballkani skončil v nemocnici na neurochirurgii se zraněním hlavy a krční páteře. Podle vyjádření šéfa klubu Jaroslava Tvrdíka (54) na twitteru už si na podzim nezahraje.

"Velmi smutné zprávy. Ivan Schranz hospitalizován na neurochirurgii ÚVN se zraněními hlavy a krční páteře. Ivane, držíme palce a jsme s tebou," napsal Tvrdík. "A pro podzim tak bohužel přicházíme o dalšího klíčového hráče," posteskl si předseda představenstva úřadujícího ligového vicemistra.

Slávisté už na marodce mají obránce Jana Bořila, Davida Hovorku, záložníka Tomáše Holeše a zraněný je i nigerijský ofenzivní hráč Yira Sor. V neděli čeká Pražany ligový šlágr s mistrovskou Plzní, po reprezentační pauze pak zbytek Konferenční ligy.

Slovenský fotbalista Schranz v závěru čtvrtečního duelu s Ballkani (3:2) dostal úder kolenem do hlavy a opustil hřiště na nosítkách. Trenér Jindřich Trpišovský původně doufal, že nepůjde o nic vážného. "Vypadalo to hrůzostrašně, ale snad to nebude nic vážnějšího. Uvidíme v dalších dnech," řekl bezprostředně po zápase v Edenu.