Spilková na LET v Singapuru vyrovnala svůj nejlepší letošní výsledek, skončila čtvrtá

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Spilková na LET v Singapuru vyrovnala svůj nejlepší letošní výsledek, skončila čtvrtá

Spilkové se na turnaji v Singapuru dařilo.
Spilkové se na turnaji v Singapuru dařilo.Profimedia
Golfistka Klára Davidson Spilková (28) skončila na turnaji Ladies European Tour v Singapuru na děleném čtvrtém místě a vyrovnala svůj nejlepší letošní výsledek. Vyhrála Francouzka Pauline Roussinová (22), která získala druhý titul na elitním evropském okruhu se skóre 15 ran pod par. Česká jednička zahrála během tří kol o osm úderů více.

Kromě Roussinové předčily Davidson Spilkovou už jen vítězka majoru PGA Championship z roku 2017 Američanka Danielle Kangová a světová jednička Lydia Koová z Nového Zélandu. Za ní česká golfistka zaostala o tři rány.

Davidson Spilková v závěrečném kole zahrála 69 ran a polepšila si ze sedmého místa. O čtvrtou příčku, na které skončila i před dvěma týdny v Johannesburgu, se podělila se Švédkami Elin Arvidssonovou a Linn Grantovou. Sára Kousková skončila dvaatřicátá a Tereza Melecká obsadila 55. pozici.

Na stupně vítězů dosáhla Davidson Spilková se svým družstvem v hodnocení Aramco Team Series, které se uzavřelo po dvou kolech. Tým české kapitánky obsadil třetí místo. Česká golfistka v Singapuru na prémiích vydělala dohromady 26 tisíc dolarů (zhruba 590 tisíc korun).

Kompletní výsledky turnaje v Singapuru