Standardky a video. Fotbalová reprezentace rozebírala na tréninku hru Portugalska

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Standardky a video. Fotbalová reprezentace rozebírala na tréninku hru Portugalska

Fotbalová reprezentace rozebírala na tréninku hru Portugalska
Fotbalová reprezentace rozebírala na tréninku hru PortugalskaProfimedia
Čeští fotbaloví reprezentanti se v Praze třetím dnem chystají na sobotní předposlední zápas skupiny A2 Ligy národů proti Portugalsku. Svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého (60) na tréninku pilovali standardní situace a věnovali se videorozborům soupeřovy hry včetně posledního vzájemného utkání z června v Lisabonu, kde favoritovi podlehli 0:2.

Český tým se od pondělního srazu v Praze připravuje na poslední dva ze šesti zápasů skupiny Ligy národů. V sobotu nejprve reprezentanti přivítají v Edenu Portugalsko a o tři dny později nastoupí ve Švýcarsku. Šilhavého svěřenci mají na třetím místě tabulky jednobodový náskok na Švýcary. Nejhorší tým ve skupině sestoupí do divize B.

Utkání Česko - Portugalsko

"Máme tři dny do zápasu, takže je dané, že se připravujeme na to první utkání jak po taktické, tak po fyzické stránce. Proběhlo video, je to taková klasická příprava, co chceme my a co čekáme od soupeře," řekl na tiskové konferenci ofenzivní univerzál Václav Černý.

"Už s nimi máme zkušenost z léta. Probírali jsme detaily z posledního zápasu, na co bychom chtěli navázat a co zlepšit. Je toho poměrně hodně. Třeba klid na balonu, více si vážit míče, když ho máme, brejkové situace dohrát do šancí," doplnil Černý.

Utkání Švýcarsko - Česko

V červnovém vzájemném duelu v Lisabonu se neprosadila největší portugalská hvězda - nejlepší střelec reprezentační historie Cristiano Ronaldo.

"Musíme se připravit nejen na něj, ale na všechny Portugalce. Všichni samozřejmě moc dobře víme, že pořád má abnormální kvality. Doufám, že nám zase vyjde ho uhlídat," uvedl Černý.

Tabulky Ligy národů