Tennis Tracker: Alcaraz po skreči soupeře prosvištěl v Indian Wells do čtvrtfinále

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Alcaraz po skreči soupeře prosvištěl v Indian Wells do čtvrtfinále

Carlos Alcaraz už je ve čtvrtfinále.
Carlos Alcaraz už je ve čtvrtfinále.Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 15. března?
Moment dne z utkání Sinner – Wawrinka
Livesport
Moment dne WTA z utkání Gauffová – Petersonová
Livesport

22:36 Aryna Sabalenková v Indian Wells smetla 6:4, 6:0 domácí teenagerku Coco Gauffovou, s níž si v již pátém vzájemném duelu poradila teprve podruhé, a svou letošní bilanci vylepšila na 16:1. V semifinále světová dvojka čeká na vítězku souboje Kvitová-Sakkariová.

Sestřih zápasu Sabalenková – Gauffová
Livesport CZ

20:55 Američan Frances Tiafoe na domácí půdě v Indian Wells porazil 6:4, 6:4 předloňského šampiona Cameronem Norriem a poprvé postoupil do semifinále turnaje Masters 1000. O své největší finále si semifinalista loňského US Open zahraje s Medveděvem, nebo Davidovichem.

9:10 "Celou dobu jsem byl pozitivní a věřil jsem si, že zápas zvládnu otočit. Musíte to brát míč po míči, vím, že je to klišé, ale pořád to funguje. Jsem moc spokojený, že jsem postoupil," usmíval se v pozápasovém rozhovoru Auger-Aliassime.

Pozápasový rozhovor s Félixem Augerem-Aliassimem
Livesport

8:34 Světová desítka Félix Auger-Aliassime v noční bitvě v Indian Wells udolal po zlikvidování šesti mečbolů a 2 hodinách a 48 minutách boje 3:6, 6:3, 7:6 domácího Tommyho Paula a poprvé v Kalifornii postoupil do čtvrtfinále. V něm kanadský mladík vyzve nejvýše nasazeného španělského teenagera Alcaraze, s nímž dosud neprohrál.

Sestřih utkání Paul – Auger-Aliassime
Livesport

7:37 V delších výměnách jsem ukázala, že umím tlačit i z obrany. Ona dělala ale to samé, takže jsem spokojená s tím, jak jsem byla vyrovnaná," zhodnotila Šwiateková.

Pozápasový rozhovor s Igou Šwiatekovou
Livesport

7:02 Světová jednička a obhájkyně titulu Iga Šwiateková si v Indian Wells druhý den po sobě poradila s bývalou vítězkou US Open. Britku Emmu Raducanuovou smetla 6:3, 6:1 a postoupila do čtvrtfinále, v němž bude velkou favoritkou proti Rumunce Cirsteaové.

Sestřih utkání Šwiateková – Raducanuová
Livesport

7:00 Diego Schwartzman neukončil své trápení ani na challengeru ve Phoenixu. 30letý Argentinec podlehl hned v prvním kole 5:7, 3:6 Portugalci Nunu Borgesovi a prohrál osmý z 10 letošních zápasů.

6:55 "Na konci jsem měla veliké štěstí. Bylo to nahoru, dolů, zachránila jsem čtyři mečboly, určitě to byl jeden z nejlepších zápasů. I co se kvality tenisu týče," řekla Kvitová v pozápasovém rozhovoru.

Český rozhovor s Petrou Kvitovou
Livesport

6:50 Petra Kvitová si letos i podruhé poradila s  Jessicou Pegualovou. V osmifinále turnaje WTA 1000 v Indian Wells zdolala domácí světovou trojku až po odvrácení čtyř mečbolů 6:2, 3:6, 7:6 (11) a vedení ve vzájemné bilanci zvýšila na 4:1. Ve čtvrtfinále ji čeká Maria Sakkariová z Řecka.

Sestřih utkání Kvitová – Peglaová
Livesport

6:45 Karolína Muchová v Indian Wells zdolala 6:4, 6:7, 6:4 krajanku Markétu Vondroušovou, vyhrála sedmý zápas v řadě a při své premiéře na turnaji WTA 1000 v Kalifornii postoupila již do čtvrtfinále. V něm vyzve wimbledonskou vítězku Rybakinovou.

Sestřih utkání Vondroušová – Muchová
Livesport

6:11 Devatenáctiletý Carlos Alcaraz zapsal na okruhu ATP už 101 vítězství. Španěl prošel v Indian Wells do čtvrtfinále poté, co mu za stavu 2:6 a 0:2 kvůli zranění skrečoval Brit Jack Draper.

6:00 Světová pětka Taylor Fritz na domácím Masters 1000 v Indian Wells porazil 6:3, 6:4 Maďara Mártona Fucsovicse a vyhrál již 10 z 11 posledních zápasů. Ve čtvrtfinále se 25letý americký tenista obhajující svůj nejcennější titul utká s Wawrinkou, nebo Sinnerem.