Tennis Tracker: Carlos Alcaraz v ráži, válí na kurtu i trávníku fotbalové Premier League

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Carlos Alcaraz v ráži, válí na kurtu i trávníku fotbalové Premier League

Carlos Alcaraz válí na antuce, jeho jmenovec na fotbalovém trávníku.
Carlos Alcaraz válí na antuce, jeho jmenovec na fotbalovém trávníku.@carlosalcaraz
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 22. dubna?
ATP Moment dne ze zápasu Musetti – Tsitsipas
Livesport CZ
WTA Moment dne ze zápasu Sabalenková – Potapovová.
Livesport CZ

19:33 – "Upřímně řečeno, už mě měl na lopatě. Byl jsem vyřízený. Ale nějak se mi podařilo vrátit se do zápasu a vyhrát tie-break. V něm jsem hrál docela dobře a pak jsem se ve třetím setu cítil celkem jistě, i když jsem šel fyzicky dolů," hodnotil na kurtu výhru nad Kecmanovičem Lajovič.

Pozápasový ohlas Lajoviče
Livesport CZ

19:26 – Srb Dušan Lajovič na antuce v Banja Luce udolal po tříhodinové bitvě 4:6, 7:6, 6:4 krajana Miomira Kecmanoviče, navázal na skalp Djokoviče a potřetí v kariéře postoupil do finále turnaje ATP. O druhý titul si zahraje s osm zápasů neporaženým Andrejem Rubljovem.

Sestřih zápasu Lajovič –⁠ Kecmanovič
Livesport CZ

18:31 – "Hrát finále tady v Barceloně je pro mě opravdu mimořádné. Baví mě tu hrát, chodil jsem se sem dívat, když jsem byl hodně malý," těší Alcaraze. 

Pozápasový ohlas Carlose Alcaraze.
Livesport CZ

18:18 – Carlos Alcaraz vyprovodil v semifinále barcelonského turnaje Brita Daniela Evanse ve dvou setech 6:2, 6:2 a postoupil do finále. V něm v neděli vyzve Tsitsipase.

Sestřih zápasu Alcaraz – Evans.
Livesport CZ

17:22 – Ons Jabeurová ve Stuttgartu vzdala za stavu 0:3 v prvním setu semifinále s Igou Šwiatekovou, Tunisanka si už ve třetí výměně poranila lýtko. Polská obhájkyně titulu ve finále narazí stejně jako před rokem na Sabalenkovou.

16:41 – "Byl to hodně fyzický a těžký zápas. Hráli jsme po celé kurtu. Soupeř měl některé obranné údery fantastické," řekl po zápase Tsitsipas.

Pozápasový ohlas Stefanose Tsitsipase.
Livesport CZ

16:25 – Dalibor Svrčina na antukovém challengeru v Itálii do svého čtvrtfého finále a prvního mimo domácí prostředí nepostoupil. V semifinále 20letý Čech prohrál 3:6, 6:7 s nejvýše nasazeným Rakušanem Filipem Misoličem.

16:20  – Stefanos Tsitsipas v Barceloně zdolal 6:4, 5:7, 6:3 Itala Lorenza Musettiho, vedení ve vzájemné bilanci zvýraznil na 4:0 a znovu po dvou letech v metropoli Katalánska postoupil do finále.

Sestřih zápasu Tsitsipas – Musetti.
Livesport CZ

16:01 – Holger Rune na antuce v Mnichově porazil 6:3, 6:2 Australana Christophera O'Connellyho a jediná výhra ho dělí od obhájení prvního triumfu na okruhu ATP.

15:40 – "Ano, myslím, že to byl parádní zápas. Dneska jsem hrála neuvěřitelný tenis," rozplývala se po postupu do finále Sabalenková.

Pozápasový ohlas Aryny Sabalenkové.
Livesport CZ

15:30 – Novak Djokovič v sobotu oznámil, že vynechá nadcházející Masters v Madridu. Konkrétní důvod absence zatím Srb neuvedl, v poslední době ho však trápily problémy s pravým loktem.

15:27 – Aryna Sabalenková zvládla s přehledem semifinálový duel s Anastasijí Potapovovou a přesně po hodině hry postoupila do souboje o titul. Běloruska si s ruskou soupeřkou poradila ve dvou hladkých setech 6:1, 6:2.

Sestřih zápasu Sabalenková – Potapovová
Livesport CZ

12:02 – Linda Klimovičová si na turnaji ITF W15 v egyptském Šarm aš-Šajchu o druhý titul nezahraje. V semifinále 18letá Češka prohrála jednoznačně 2:6, 2:6 s Mariou Timofejevovou.

11:47 – Julie Štruplová na antukovém turnaji ITF W15 v turecké Antalye porazila 6:4, 6:3 Dianu Demidovovou a potřetí v sezoně postoupila do finále.

10:33 – Novak Djokovič po neúspěšném vstupu do antukové sezony věří, že se dostane včas do vrcholné formy, aby mohl na Roland Garros usilovat o rekordní 23. grandslamový titul. V pátek podlehl v Banja Luce v srbském duelu Dušanu Lajovičovi, se kterým v předchozích dvou vzájemných zápasech ztratil pouze čtyři gamy, a stejně jako předtím v Monte Carlu vypadl po druhém duelu. Na nejpomalejším povrchu tak má první tenista světového žebříčku letos zápasovou bilanci 2:2. Více informací se dočtete v článku.

6:14 – Pátek vyšel Carlosi Alcarazovi na jedničku. Tedy oběma. Zatímco španělský tenista zvládl svůj duel v Barceloně s přehledem a postoupil do semifinále, jeho argentinský jmenovec se prosadil na trávníku slavné Premier League a gólem pomohl obrat o body lídra nejslavnější fotbalové soutěže světa Arsenal.