Tennis Tracker: Indian Wells v plném proudu, Alcaraze čeká divoká karta nebo kvalifikant

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Indian Wells v plném proudu, Alcaraze čeká divoká karta nebo kvalifikant

Carlos Alcaraz je turnajovou jedničkou.
Carlos Alcaraz je turnajovou jedničkou.@BNPPARIBASOPEN
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 7. března?

18:21 – Vítězně do antukového challengeru v turecké Antalye vstoupil i Vít Kopřiva. Český tenista udolal Itala Stefana Travagliu po třech hodinách boje 6:7, 6:3, 6:4, když v prvním setu neudržel vedení 4:1 s dvěma brejky a nevyužil setbol a naopak ve třetí sadě otočil vývoj z 1:4.

11:47 – Lorenzo Sonego má jasno. Až ukončí tenisovou kariéru, 'upíchne' se hudebním průmyslu. Italský tenista má hudbu zatím jen jako koníček, nicméně singl z roku 2021 Un Solo Secondo vyprodukovaný ve spolupráci s kamarádem AlterEdem má na Spotify už přes milion zhlédnutí a zdá se, že o ztrátu popularity se obávat nemusí.

11:29 – Zdeněk Kolář si v úvodním kole na challengeru v turecké Antalyi poradil 6:1, 6:3 s francouzským kvalifikantem Mathysem Erhardem. Šestadvacetiletý nasazený Čech si o své již páté letošní čtvrtfinále zahraje s Kimmerem Coppejansem.

10:25 – V Indian Wells se tradičně představí také ženská světová špička. Na podniku WTA 1000 se představí hned devět Češek, nasazené kvarteto Petra Kvitová, Barbora Krejčíková, Karolína Plíšková a Marie Bouzková mají v úvodním kole volný los. Bouzková by mohla odstartovat proti krajance Markétě Vondroušové, kterou v 1. kole čeká Kanaďanka Marinová. Karolína Muchová si s Kazaškou Putincevovou zahraje o souboj s dvojnásobnou šampionkou Azarenkovou, Kateřina Siniaková se na úvod utká s Němkou Niemeierovou, Linda Nosková bude čelit Rumunce Beguové a Linda Fruhvirtová se střetne s Egypťankou Šarífovou.

6:28 – V Indian Wells se rozběhla na plné obrátky kvalifikační část. Pátý grandslam, jak se turnaji kategorie Masters přezdívá, už zná části pavouka. Bývalá světová jednička a vítěz US Open 2022 Carlos Alcaraz se při svém prvním letošním představení ve slunné Kalifornii utká buďto s domácím Brandonem Holtem, jenž obdržel od organizátorů divokou kartu, nebo s dosud neznámým kvalifikantem.