Tennis Tracker: Medveděv strávil na kurtu hodinu, soupeři v Miami povolil jen tři gamy

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Medveděv strávil na kurtu hodinu, soupeři v Miami povolil jen tři gamy

Daniil Medveděv se ve druhém kole v Miami příliš nenadřel.
Daniil Medveděv se ve druhém kole v Miami příliš nenadřel.Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 26. března?

23:29 – Světová jednička a obhájce titulu Carlos Alcaraz na Masters v Miami porazil 6:0, 7:6 Srba Dušana Lajoviče, s nímž si poradil bez ztráty setu i ve čtvrtém vzájemném duelu, z toho už ve třetím v této sezoně. V osmifinále se Španěl střetne s domácím Paulem.

23:15 – Petra Kvitová v Miami porazila 6:3, 7:6 Chorvatku Donnu Vekičovou a popáté v řadě nechybí na Floridě v osmifinále. O vyrovnání svého maxima z let 2014, 2019 a 2022 si zahraje s ve formě hrající Gračovovou.

Sestřih zápasu Kvitová –⁠ Vekičová
Livesport CZ

23:01 – Taylor Fritz si před domácím publikem v Miami poradil s Kanaďanem Denisem Shapovalovem, porazil jej 6:4, 6:4 a zajistil si postup do osmifinále, ve kterém ho čeká Rune.

Sestřih zápasu Fritz –⁠ Shapovalov
Livesport CZ

22:11 –⁠ "První set byl extrémně těžký. Hrálo se nahoru dolů, chvíli jsem vedla já, pak ona. Tiebreak na konci prvního setu byl šílený, myslím, že jsem měla víc štěstí," hodnotila po výhře nad Bencicovou Alexandrovová.

Pozápasový ohlas Alexandrovové
Livesport CZ

21:28 – Belinda Bencicová ve 3. kole turnaje WTA 1000 v Miami podlehla 6:7, 3:6 Jekatěrině Alexandrovové a neobhájí loňské semifinále. Švýcarka tak teoreticky může přijít o pozici v TOP 10.

Sestřih zápasu Alexandrovová –⁠ Bencicová
Livesport CZ

20:52 – "Sofia trefuje balony hodně rovně, podávala výborně. Ale mně servis také vycházel, myslím, že moje podání v některých klíčových momentech, a některé moje returny, byly pasáže, díky kterým jsem postoupila," vyprávěla na kurtu po vítězství nad Keninovou Andreescuová.  

Pozápasový ohlas Andreescuové
Livesport CZ

20:14 – Karolína Muchová v Miami končí znovu po roce ve 3. kole. Letos v něm podlehla 5:7, 1:6 Soraně Cirsteaové, byť v úvodu vedla 5:3. Rumunka, které se povedla odveta za měsíc staré vyřazení z Dubaje, v osmifinále vyzve další Češku Vondroušovou.

20:09 – Dánský teenager Holger Rune v Miami přehrál 6:4, 6:2 Argentince Diega Schwartzmana, který prohrál 16 z 19 posledních zápasů.

20:01 – Kanaďanka Bianca Andreescuová v Miami v souboji grandslamových šampionek porazila 6:4, 6:4 domácí Sofii Keninovou a také svůj třetí start na Floridě proměnila minimálně v osmifinále.

Sestřih zápasu Andreescuová –⁠ Keninová
Livesport CZ

19:24 – Tommy Paul porazil 6:3, 7:5 Španěla Alejandra Davidoviche, s nímž vyhrál i druhý letošní souboj, a poprvé v Miami postoupil do osmifinále.

Sestřih zápasu Davidovich –⁠ Paul
Livesport CZ

18:54 – Varvara Gračovová v Miami pokračuje ve skvělých výkonech. V neděli zničila 6:1, 6:2 Polku Magdalenu Frechovou, neprohrála 10 setů v řadě a z posledních 16 zápasů si připsala 14. vítězství.

18:02 – Markéta Vondroušová v Miami smetla 6:1, 6:2 Karolínu Plíškovou, s níž v předchozích třech vzájemných duelech neuhrála víc jak sedm gamů, a potřetí v řadě na Floridě nechybí v osmifinále. O zopakování svého maxima z roku 2019 si zahraje s další krajankou Muchovou, nebo Rumunkou Cirsteaovou.

Sestřih zápasu Plíšková –⁠ Vondroušová
Livesport CZ

11:13 – Jelena Rybakinová znovu po dvou týdnech vyřadila Španělku Paulu Badosaovou. V Miami kazašská tenistka zvítězila po odvrácení mečbolu 3:6, 7:5, 6:3, vzájemnou bilanci upravila na 3:4 a zaznamenala jubilejní desátou výhru v řadě.

10:57 – Brit Cameron Norrie v Miami formu z posledních týdnů nepotvrdil. Ve svém úvodním vystoupení dvanáctý hráč světa prohrál hladce 3:6, 2:6 s Francouzem Grégoirem Barrérem, s nímž prohrál druhý ze tří vzájemných zápasů.

10:51 – Frances Tiafoe měl v Miami nečekané potíže s japonským kvalifikantem Josukem Watanukim. Domácí favorit byl set a brejk dole, než vývoj otočil a po téměř třech hodinách boje zvítězil 6:7, 7:6, 6:4.

10:07 – Australan Thanasi Kokkinakis měl v Miami na raketě skalp předloňského šampiona a světové devítky Huberta Hurkacze, během tří hodin a 31 minut boje ale nevyužil celkem pět mečbolů a prohrál 7:6, 6:7, 6:7. Polák si o osmifinále zahraje s Francouzem Mannarinem.

6:14 – Daniil Medveděv zareagoval na finálovou porážku s Carlosem Alcarazem skvěle a při svém prvním vystoupení na Masters v Miami vyprovodil jiného Španěla. S Robertem Carballesem Baenou neměl Rus slitování, povolil mu pouze tři gamy a po hodině a třech minutách postoupil do třetího kola.