Tennis Tracker: První titul z WTA 1000. Krejčíková v Dubaji přejela Šwiatekovou

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: První titul z WTA 1000. Krejčíková v Dubaji přejela Šwiatekovou

Barbora Krejčíková ovládla turnaj v Dubaji.
Barbora Krejčíková ovládla turnaj v Dubaji.Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 25. února?
O moment dne WTA se postaraly Šwiateková a Krejčíková
Livesport CZ
Moment dne ATP v podání Murrayho a Medveděva
Livesport CZ

21:20 – "Jsem ráda, že jsem hrála proti Ize. Je to světová jednička, je ze všech nejlepší a má konzistentní výsledky. Je super, že jsem předvedla ten nejlepší tenis a dokázala ji porazit," řekla v rozhovoru po finále Krejčíková.

Rozhovor s Barborou Krejčíkovou
WTA

20:55 – Na turnaji v Marseille ovládl semifinálový souboj domácích hráčů Benjamin Bonzi, který si poradil s Arthurem Filsem 6:4, 6:4. V nedělním finále jej čeká Hubert Hurkacz.

Sestřih zápasu Bonzi – Fils
Livesport CZ

19:45 – "Byl to velmi těžký zápas. Dnes bylo trochu více větrno, takže se nám nedařilo najít rytmus. Oba jsme chvílemi hráli špatně a pak jsme najednou oba hráli úžasně," vyprávěl po triumfu v Dauhá Medveděv.

Pozápasový rozhovor s Medveděvem
Livesport CZ

18:55 – "Znamená to pro mě opravdu hodně. Byl to dobrý týden a zlepšovala jsem se s každou hrou. Také musím smeknout před Igou, před tím, jak hraje. Je pro mě velkou inspirací a každý den mě motivuje," řekla po finálovém zápase v Dubaji Krejčíková.

Pozápasový ohlas Barbory Krejčíkové, české titulky jsou v nastavení
Livesport

18:16 – Benjamin Bonzi v domácí hale v Marseille zastavil po setech 6:4, 6:4 teprve 18letého krajana Arthura Filse a podruhé v letošní sezoně a zároveň v kariéře postoupil do finále turnajů ATP. Šestadvacetiletý Francouz v něm vyzve nasazenou jedničku Huberta Hurkacze a pokusí se složit reparát za lednový nezdar v indickém Puné.

18:05 – Daniil Medveděv porazil ve finále v Dauhá v souboji bývalých světových jedniček a grandslamových šampionů 6:4, 6:4 Andyho Murrayho, který se do závěrečného kola dostal po čtyřech třísetových bitvách a osmi odvrácených mečbolech, a poprvé v kariéře triumfoval ve dvou týdnech po sobě. Ruský tenista získal svůj celkově 17. titul, navázal na prvenství v Rotterdamu a v žebříčku se posune na sedmé místo.

Sestřih zápasu Murray – Medveděv
Livesport CZ

18:02 – Barbora Krejčíková ve finále v Dubaji přemohla 6:4, 6:2 letos na Blízkém východě neporaženou Igu Šwiatekovou, jako pátá v historii porazila na jednom turnaji světovou trojku, dvojku i jedničku a získala svou premiérovou trofej z podniků WTA 1000 a celkově šestý titul. Druhá česká šampionka v historii dubajské akce připravila Polce teprve třetí porážku z 15 finále, první na "tisícovkách", a navázala na loňskou výhru z ostravského finále.

Sestřih zápasu Šwiateková – Krejčíková
Livesport

16:17 – Veronika Kuděrmetovová a Ljudmila Samsonovová spojily síly teprve na začátku letošní sezony a už mají první titul. Rusky ve finále WTA 1000 v Dubaji porazily 6:4, 6:7(4), 10:1 tchajwanské sestry Hao-Ching a Latishu Chanovy. Pětadvacetiletá Kuděrmetovová získala svou šestou trofej a v Dubaji triumfovala druhým rokem po sobě, o rok mladší Samsonovová si zahrála své první deblové finále.

16:13 – Nejvýše nasazený Hubert Hurkacz vyřadil v semifinále halového turnaje v Marseille i díky 22 esům Kazachstánce Alexandera Bublika po setech 6:4 a 7:6. Poprvé od srpnového Masters v Montréalu tak postoupil do finále. O vylepšení své bilance 5:1 v soubojích o titul a druhý triumf na halových betonech se v neděli utká s Benjaminem Bonzim.

Sestřih utkání Hurkacz – Bublik
Livesport

10:14 – Tomáš Macháč vstoupil do kvalifikace turnaje ATP 500 v Dubaji výhrou 4:6, 6:2, 6:4 nad Maďarem Mártonem Fucsovicsem. O start v hlavní soutěži se utká s Italem Arnaldim.

7:20 – Nejlepší deblistka světa Kateřina Siniaková v mexické Méridě porazila 6:1, 5:7 a 6:0 Elisabettu Cocciarettovou a oplatila jí porážku z loňské Budapešti. O 8. singlové finále na turnajích WTA si 26letá Češka zahraje s další Italkou Giorgiovou.

Sestřih zápasu Siniaková – Cocciarettová
Livesport CZ

7:20 – Carlos Alcaraz si i na druhém letošním turnaji poradil s Dušanem Lajovičem. Na antuce v Riu de Janeiro španělský obhájce titulu zvítězil 6-4 7-6, přestože v obou setech prohrával 2-4 a ve druhé sadě za stavu 5-6 čelil setbolu soupeře. V semifinále se utká s Chilanem Jarrym.

7:14 – Camila Giorgiová poprvé na okruhu WTA vyhrála zápas bez ztráty gamu. V mexické Méridě 31letá Italka deklasovala 6:0, 6:0 druhou nasazenou Američanku Sloane Stephensovou, jež naopak poprvé v kariéře utrpěla dva kanáry, a poprvé od loňského června postoupila do semifinále.

6:16 – Třináctý hráč světa Cameron Norrie v Riu de Janeiro porazil 4:6, 6:1 a 6:1 Huga Delliena z Bolívie a svou letošní antukovou bilanci vylepšil na 8:1. O své největší antukové finále si 27letý Brit zahraje se Španělem Zapatou.