Tennis Tracker: Siniaková s Hunterovou v Indian Wells další titul nepřidaly

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Siniaková s Hunterovou v Indian Wells další titul nepřidaly
Siniaková s Hunterovou prohrály finále v Indian Wells.
Siniaková s Hunterovou prohrály finále v Indian Wells.Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a tempo s ní můžete držet na Livesport Zprávách. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světových kurtů. Co všechno se děje 16. března?

22:05 – Očekávaný souboj mezi Carlosem Alcarazem a Jannikem Sinnerem v semifinále byl už po třech gamech přerušen kvůli dešti. Hráči se chvíli schovávali pod dešníky společně se sběrači míčků, po pár minutách ale opustili kurt a odebrali se do šaten.

20:23Kateřina Siniaková se svojí parťačkou Storm Hunterovou prohrály ve finále čtyřhry v Indian Wells 3:6, 4:6 s prvním nasazeným párem Su-Wei Hsieh a Elise Mertensovou. Česko-australské dvojici se tak nepovedlo navázat na předchozí prvenství na tisícovce v Dubaji. Třetí nasazené duo při cestě do finále neprohrálo ani set, v boji o titul však utrpěly první dvousetovou porážku v sezóně.

20:06 Nikola Mektič a Wesley Koolhof se stali šampiony podniku Masters 1000 v Indian Wells. Ve finále porazili pár Marcel Granollers a Horacio Zeballos ve dvou tie-breacích. Chorvatsko-nizozemská dvojice získala v Kalifornii třetí letošní titul.

13:57Novak Djokovič na sociálních sítích potvrdil, že se nebude účastnit následujícího podniku Masters 1000 v Miami. Šestinásobný šampion už dříve prohlásil, že se bude soustředit hlavně na velké turnaje a nastupovat chce v dobré formě. A právě druhou podmínku by na Floridě pravděpodobně po neblahé zkušenosti z Kalifornie nedokázal splnit.

08:41Matteo Berrettini na challengeru v Phoenixu startuje na první akci od loňského US Open a po dvou výhrách nad soupeři z Francie postoupil už do čtvrtfinále. Ital, který se vrací po zranění, porazil 3:6, 6:1, 7:5 talentovaného mladíka Arthura Cazauxe, který letos překvapil postupem do osmifinále Australian Open. Finalista Wimbledonu z roku 2021, který zde startuje na divokou kartu se o postup do semifinále utká s dalším Francouzem Terencem Atmanem.

08:31Marria Sakkariová přemohla domácí Coco Gauffovou po náročné bitvě 6:4, 6:7, 6:2, ukončila její vítězné tažení na americké půdě a postoupila do finále v Indiana Wells. Řecká hráčka dorovnala zdejší maximum z roku 2022 a bude bojovat o svůj druhý titul z akcí WTA 1000.

Statistiky zápasu.
Statistiky zápasu.Livesport

08:25 – Světová jednička Iga Šwiateková v semifinále turnaje v Indiana Wells potvrdila roli favoritky proti rozjeté Ukrajince Martě Kosťukové a zvítězila drtivě 6:2, 6:1. Polka postoupila do svého druhého finále v tenisovém ráji a bude usilovat o svůj 8. titul z podniků WTA 1000.