Tennis Tracker: Siniaková s Hunterovou vyhrály 12 setů v řadě, semifinále přerušil déšť

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Siniaková s Hunterovou vyhrály 12 setů v řadě, semifinále přerušil déšť
Storm Hunterová a Kateřina Siniaková neprohrály 6 zápasů 12 setů v řadě
Storm Hunterová a Kateřina Siniaková neprohrály 6 zápasů 12 setů v řaděProfimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a tempo s ní můžete držet na Livesport Zprávách. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světových kurtů. Co všechno se děje 2. března?

21:38 – Souboj Kateřiny Siniakové se Storm Hunterovou proti Nicole Melicharové-Martinezové s Ellen Perezovou o postup do finále čtyřhry na turnaji WTA 500 v San Diegu přerušil po pouhých třech fiftýnech déšť.

21:14 – Devátá hráčka světa Maria Sakkariová bez trenéra dlouho nezůstala. Řecká tenistka po rozchodu s Tomem Hillem ulovila Davida Witta, s nímž nedávno rozvázala kontrakt jiná bývalá světová trojka Jessica Pegulaová. První společný turnaj absolvují na blížící se tisícovce v Indian Wells. Informaci zveřejnil řecký deník Gazzetta.

19:17Nikola Bartůňková si na třetím z pěti letošních turnajů zahrála semifinále, své maximum z úvodu sezony ale nevyrovnala. Na halovém klání ITF W50 v Trnavě osmnáctiletá česká kvalifikantka podlehla 6:7, 6:1, 6:7 Rusce Anastasii Gurevové, byť ve třetí sadě vedla 4:1 a měla brejkbol.

19:11Michael Vrbenský na podniku ITF M25 v portugalském Faru svůj nejpovedenější letošní turnaj finálovým zápasem nezakončí. Čtyřiadvacetiletý Čech v semifinále podlehl 4:6, 2:6 domácímu Jaimemu Fariaovi.

19:05Laura Samson na turnaji ITF W15 v egyptském Šarm aš-Šajchu přehrála 7:5, 6:3 domácí Mernu Refaatovou a letošní bilanci vylepšila na 12:2. O již druhý titul si česká teenagerka zahraje týden před oslavou 16. narozenin s další Egypťankou Sandrou Samírovou.

18:58Jakub Nicod na turnaji ITF M15 v tuniském Monastiru porazil 6:3, 6:2 Němce Maxe Wickandta a postoupil do finále. O druhý letošní a celkově 4. titul si devatenáctiletý Čech zahraje s Belgičanem Simonem Beaupainem (h2h 0:0).

17:37Ugo Humbert na turnaji ATP 500 v Dubaji získal druhý letošní a celkově 6. titul. Pětadvacetiletý Francouz ve finále znovu nenašel přemožitele, Kazacha Alexandera Bublika (26) přehrál 6:4, 6:3 , navázal na předchozí cenné výhry včetně skalpu Daniila Medveděva a zajistil si posun na 14. místo světového žebříčku.

08:00Marta Kosťuková tento týden dala přednost startu na kvalitněji obsazeném, štědřeji dotovaném a bodově lépe hodnoceném podniku WTA 500 v San Diegu před obhajobou triumfu v texaském Austinu, kde před rokem slavila jediný triumf na hlavním okruhu. V Kalifornii už osmá nasazená Ukrajinka většinu bodů obhájila, když hodinu před půlnocí porazila v deštěm přerušeném duelu 3:6, 6:4, 6:3 Rusku Anastasii Pavljučenkovovou a postoupila do semifinále. V něm vyzve domácí jedničku Jessicu Pegulaovou (h2h 0:2).

07:27 – Pětadvacetiletý Nor Casper Ruud si na turnaji ATP 500 v Acapulcu poradil i se čtvrtým soupeřem, z toho potřetí po třísetovém boji. Světovou sedmičku Dána Holgera Runeho v prvním střetnutí mimo antuku zdolal v severském derby 3:6, 6:3, 6:4 a vedení ve vzájemné bilanci zvýraznil už na 6:1. V boji o svou 11. a dosud nejcennější trofej trojnásobný grandslamový finalista vyzve australského obhájce titulu Alexe de Minaura (h2h 1:0).

07:22 – Světová pětka Jessica Pegulaová, jež šest týdnů laborovala se zraněním krku, dál pokračuje ve svém prvním turnaji po Australian Open a rozchodu s trenérem Davidem Wittem. Do semifinále domácího podniku WTA 500 v San Diegu postoupila po výhře 6:1, 2:6, 6:2 nad Ruskou Annou Blinkovovou, s níž upravila vzájemnou bilanci na 3:0. O místo ve finále si nejvýše nasazená Američanka zahraje s Martou Kosťukovou, nebo Anastasií Pavljučenkovovou, jejichž čtvrtfinálový souboj byl ve třetím setu za stavu 4:2 přerušen kvůli dešti.

07:16 – Světová devítka Alex de Minaur na podniku ATP 500 v Acapulcu pokračuje za premiérovou obhajobou titulu a zároveň zopakováním svého nejcennějšího triumfu. Přes semifinále třetí nasazený Australan postoupil poté, co mu za stavu 6:3, 2:6 a 4:0 vzdal nemocný Brit Jack Draper. Rok dlouhé čekání na 8. titul se pokusí ukončit proti Holgeru Runemu, nebo Casperu Ruudovi.

07:11Kateřina Siniaková se Storm Hunterovou po triumfu v Dubaji pokračují na vítězné vlně i v San Diegu. Ve čtvrtfinále přehrály 6:4, 6:2 japonské duo Eri Hozumiová a Makoto Ninomijaová a svou neporazitelnost protáhly na 6 zápasů a 12 setů. O finále se česko-australský pár utká znovu po týdnu s Nicole Melicharovou a Ellen Perezovou.

07:03 – Bývalá světová jedenáctka Anastasija Sevastovová končí i na druhém turnaji WTA po mateřské pauze ve čtvrtfinále. V americkém Austinu přitom třiatřicetiletá Lotyška měla skvěle rozehraný souboj s oblíbenou soupeřkou Karolínou Annou Schmiedlovou, za stavu 6:4 a 2:1 si ale poranila levé koleno a musela vzdát. Slovenka v semifinále vyzve Číňanku Yue Yuan (h2h 0:0).

07:00 – Dvaadvacetiletá Emma Navarrová na domácím podniku WTA 500 v San Diegu přehrála 6:4, 6:2 Australanku Darju Savilleovou a postupem do semifinále zopakovala výsledek z loňského ročníku. O místo ve finále se třetí nasazená Američanka utká s Britkou Katie Boulterovou

06:54 Nicolás Jarry končí při premiéře v roli obhájce titulu na turnaji ATP ve čtvrtfinále. Na domácí antuce v Santiagu nejvýše nasazený Chilan nestačil na Corentina Mouteta, kterému podlehl ve dvou tie-breacích a ve čtvrtém vzájemném duelu poprvé neuspěl. Francouzský kvalifikant si ve svém prvním antukovém semifinále zahraje o druhé finále na okruhu ATP s dalším Chilanem Alejandrem Tabilem (h2h 1:0).

06:48 – Šestadvacetiletý Španěl Pedro Martínez na antukovém podniku ATP 250 v chilském Santiagu zdolal 6:3, 6:7, 6:2 třetího nasazeného Francouze Arthura Filse a přerušil sérii čtyř čtvrtfinálových neúspěchů. Ve třetím kariérním semifinále se šampion z roku 2022 utká v repríze předloňského finále s Argentincem Sebastiánem Báezem.

Statistiky zápasu.
Statistiky zápasu.Livesport