Tennis Tracker: Siniaková v Miami skrečovala, Martincová otočila a postupuje

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Siniaková v Miami skrečovala, Martincová otočila a postupuje

Kateřina Siniaková si v Miami poranila zápěstí a vzdala.
Kateřina Siniaková si v Miami poranila zápěstí a vzdala.AFP
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 21. března?
Moment dne WTA ze zápasu Korpatschová –⁠ Martincová
Livesport CZ

23:40 –⁠ Camila Giorgiová v Miami udolala v nejdelším letošním zápase po třech hodinách a 37 minutách boje 7:6, 6:7 7:6 estonskou veteránku Kaiu Kanepiovou, byť ve třetím setu neudržela vedení 5:0. Ve druhém kole Italka narazí na trojnásobnou šampionku Viktorii Azarenkovou.

Sestřih zápasu Giorgiová –⁠ Kanepiová
Livesport CZ

23:18 – Linda Fruhvirtová ve svém prvním zápase v roli hráčky TOP 50 neuspěla. V Miami podlehla v úvodním kole 2:6, 6:4, 4:6 nyní již osm zápasů neporažené kanadské kvalifikantce Katherině Sebovové a neobhájí loňskou účast ve čtvrtém kole.

23:11 – První českou vítězkou na letošním turnaji WTA 1000 v Miami je Tereza Martincová. Úspěšná kvalifikantka zdolala po obratu 4:6, 6:4, 6:3 Němku Tamaru Korpatschovou a poprvé od loňského srpna vyhrála tři zápasy po sobě. Ve druhém kole vyzve světovou čtrnáctku Beatriz Haddadovou Maiaovou z Brazílie.

21:10 – Kateřina Siniaková končí na třetím turnaji po sobě navzdory dobře rozehrané zápasu, s podnikem v Miami se loučí po skreči. Nad domácí Claire Liuovou vedla 6:3, 3:2 a 40:15 při servisu soupeřky, ale pak si dlouhé minuty nechávala zatejpovat bolavé zápěstí a po ztrátě gamu vzdala.

20:41 – Belgičanka Elise Mertensová si na úvod turnaje v Miami za hodinu a půl poradila s Američankou Alyciou Parksovou 6:1, 6:4.

Sestřih zápasu Mertensová –⁠ Parksová
Livesport CZ

19:02 – Patnáctiletá Brenda Fruhvirtová ani ve čtvrtém zápase na okruhu WTA neuhrála set. V Miami při premiéře na turnaji kategorie WTA 1000 podlehla 0:6, 5:7 Číňance Xiyu Wang.

Sestřih zápasu Fruhvirtová –⁠ Wang
Livesport CZ

18:54 – Tomáš Macháč kvalifikací turnaje Masters 1000 v Miami stejně jako loni neprošel. Letos skončil v závěrečném druhém kole, v němž podlehl 4:6, 6:3, 3:6 Australanu Jordanu Thompsonovi.

17:57 – Marta Kosťuková zvládla roli favoritky a po hodině a 18 minutách vyprovodila z kurtu Elisabettu Cocciarettovou. Ukrajinka postoupila po výsledku 6:3, 6:2 v Miami do druhého kola.

Sestřih zápasu Kosťuková – Cocciarettová
Livesport CZ

15:45 – Lukáš Rosol pokračuje v letošním trápení a i na šestém challengeru skončil hned v prvním kole. Český veterán ve Španělsku nestačil 6:7, 6:2, 2:6 na domácího Oriola Rocu.

9:39 – Česká tenisová legenda Martina Navrátilová oznámila, že se vyléčila z rakoviny. Šestašedesátileté pražské rodačce lékaři loni v listopadu diagnostikovali rakovinu hrtanu prvního stupně a vrátilo se jí nádorové onemocnění prsu, s nímž se úspěšně léčila již v roce 2010.

6:11 – Po 18 letech se elitní desítka žebříčku ATP ocitla bez Rafaela Nadala (36), fenomenální Španěl strávil v TOP 10 nepřetržitě rekordních 912 týdnů. Vítěz 22 grandslamů nehraje od lednového Australian Open, kde jako obhájce titulu i kvůli zranění kyčle skončil už ve druhém kole. Vrátit by se měl v dubnu v Monte Carlu.