Tennis Tracker: Sock trefil volej poslepu. Vondroušová jde dál, dařilo se i ostatním

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Sock trefil volej poslepu. Vondroušová jde dál, dařilo se i ostatním

Jack Sock na turnaji v Dallasu postoupil do druhého kola.
Jack Sock na turnaji v Dallasu postoupil do druhého kola.@DALOpenTennis
První grandslam sezony Australian Open je sice minulostí, ale na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 7. února?
Moment dne ATP předvedli Rybakov a Giron
Livesport CZ
Moment dne WTA předvedly Nosková a Van Uytvancková
Livesport CZ

21:32 – Největší favoritka halového turnaje WTA 250 v Linci Řekyně Maria Sakkariová odstartovala očekávaným vítězstvím, se Španělkou Nuriou Párrizasovou Díazovou si poradila 6:1, 7:6. Ve druhém kole se světová sedmička střetne s lucky loserem Varvarou Gračovovou.

Sestřih zápasu Sakkariová –⁠ Párrizasová Díazová
Livesport CZ

20:11 – V Abú Zabí si v souboji dvou hráček z elitní padesátky žebříčku Julia Putincevová poradila s Kanaďankou Biancou Andreescuovou 7:6, 6:2 a v dalším kolem vyzve přemožitelku Marie Bouzkové Beatriz Haddadovou Maiaovou.

Sestřih zápasu Andreescuová –⁠ Putincevová
Livesport CZ

19:48 – Barbora Krejčíková v prvním kole turnaje v Abú Zabí porazila 6:1, 6:4 Rumunku Elenu-Gabrielu Ruseovou. Její další soupeřkou bude Ljudmila Samsonovová.

18:03 – Karolína Plíšková (30) vstoupila do turnaje WTA 500 v Abú Zabí jednozančnou výhrou. Belgičanku Ysalinu Bonaventureovou (28), jež pár hodin před zápasem nahradila Garbiňe Muguruzaovou (30), smetla za 48 minut hry 6:1, 6:3, když soupeřce nenabídla ani jeden brejkbol a dopustila se pouze osmi nevynucených chyb. Více informací v článku.

16:25 – Kateřina Siniaková se kvůli poraněnému zápěstí odhlásila z halového podniku WTA v Linci, kde měla ve středu nastoupit k utkání 1. kola s Rumunkou Irinou Beguoovou. Rodačku z Hradce Králové v hlavní soutěži nahradí lucky loser Clara Tausonová.

15:47 – Marek Gengel si dobrou formu ze začátku ledna neudržel. Český tenista, který sezonu zahájil dvěma čtvrtfinálovými účastmi v Thajsku, skončil na challengeru na Tenerife hned na úvod po prohře 6:1, 0:6, 3:6 s lucky loserem Óscarem Josém Gutiérrezem.

14:44 – Vstup do letošní sezony nadále nevychází Marii Bouzkové, v Abú Zabí skončila hned v prvním kole po porážce 6:4, 3:6, 0:6 se světovou čtrnáctkou Beatriz Haddadovou Maiaovou, připsala si už třetí nezdar v řadě a zhoršila si bilanci v tomto roce na 2:4. Více informací v článku.

Sestřih zápasu Haddadová Maiaová – Bouzková
Livesport CZ

14:28 – I na třetím letošním turnaji si Markéta Vondroušová poradila s úvodní soupeřkou, debut v linecké hale začala výhrou 6:3, 6:3 nad kvalifikantkou Viktorijí Tomovovou z Bulharska. Více informací v článku.

14:23 – Zdeněk Kolář si před týdnem v Německu zahrál své první semifinále od dubna a v solidní formě pokračuje i na dalším halovém challengeru v litevském Vilniusu. Český tenista v úvodním kole přehrál 7:6, 6:4 favorizovaného kvalifikanta Daniela Masura a o čtvrtfinále se popere s nasazeným Jurijem Rodionovem.

13:02 – Linda Nosková po dvou úspěšných turnajích WTA Tour v Adelaide a Lyonu vypadla v Linci v úvodním kole, za hodinu a půl podlehla 6:7, 2:6 Belgičance Alison Van Uytvanckové. Nosková v Linci hrála poprvé jako členka elitní padesátky světového žebříčku, do níž se po minulém týdnu posunula díky čtvrtfinále v Lyonu. Více informací v článku.

12:25 – Lukáš Rosol si připsal šestou porážku v řadě a nezvládl ani čtvrtý letošní zápas. Český veterán schytal na challengeru na Tenerife výprask 3:6, 1:6 od nasazeného Itala Francesca Maestrelliho.

11:47 – Karolína Plíšková (30) nastoupí v prvním kole v Abú Zabí proti jiné soupeřce. Češka měla původně sehrát souboj bývalých světových jedniček s Garbiňe Muguruzaovou (29), ale Španělka se z osobních důvodů odhlásila. Rodačka z Loun tak bude čelit lucky loserovi Ysaline Bonaventureové (28). Na poslední chvíli se omluvila také další španělská zástupkyně Paula Badosaová (25), kterou nahradí Claire Liuová (22).

8:46 – Brazilský tenista Gilbert Klier (22) Junior dostal distanc na 12 měsíců za doping. Bronzový medailista z olympiády mládeže z roku 2018 se může vrátit na kurty v červnu, neboť jeho distanc má platnost od data, kdy měl zastavenou činnost.

6:27 – Jack Sock (30) si na turnaji kategorie 250 v americkém Dallasu připsal první vítězství v roce 2023, když na úvod domácího podniku zdolal Bělorusa Ilju Ivašku (28) 7:6, 4:6, 6:4. V zápase se Američan blýskl velkou parádou, když na síti zahrál tzv. "no-look" volej.