West Ham i se Součkem nestačil na Liverpool, United ve šlágru přehráli Tottenham

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
West Ham i se Součkem nestačil na Liverpool, United ve šlágru přehráli Tottenham
Aktualizováno
Tomáš Souček během utkání v Liverpoolu.
Tomáš Souček během utkání v Liverpoolu.Profimedia
Fotbalisté West Hamu ve 12. kole Premier League prohráli v Liverpoolu 0:1 i vinou neproměněné penalty. Za hosty z českých reprezentantů nastoupil záložník Tomáš Souček (27), obránce Vladimír Coufal (30) zůstal na lavičce. Chelsea remizovala na hřišti Brentfordu 0:0. Manchester United doma porazil třetí Tottenham 2:0 a posunul se na páté místo neúplné tabulky.

Chelsea v souboji s Brentfordem několikrát podržel gólman Arrizabalaga, jenž navázal na výborný výkon při minulé výhře 2:0 nad Aston Villou. Londýnský tým udržel neporazitelnost pod trenérem Potterem, ale v Premier League ztratil po sérii čtyř výher. V tabulce jsou "Blues" čtvrtí.

Statistiky utkání Brentford - Chelsea

Liverpool, který v neděli nečekaně porazil mistrovský Manchester City 1:0, začal dobře i proti West Hamu. Ve 22. minutě otevřel skóre Núňez hlavou. Uruguayský útočník se dočkal premiérové branky na stadionu Anfield a o chvíli později trefil tyč. Hosté mohli těsně před pauzou vyrovnat z pokutového kopu, ale brankář Alisson vychytal Bowena.

Statistiky utkání Liverpool - West Ham

Postavení West Hamu v tabulce PL.
Postavení West Hamu v tabulce PL.Flashscore

United v prvním poločase na Old Trafford vyprodukovali 18 střel, ale odpor Tottenhamu zlomili až po přestávce. Ve 47. minutě otevřel skóre Fred a druhý gól "Rudých ďáblů" přidal další záložník Fernandes.

Statistiky Manchester United - Tottenham

Statistiky utkání Newcastle - Everton

Statistiky utkání Bournemouth - Southampton

Tabulka Premier League