Ancelotti trenérem Brazílie? Existuje velká šance, že přijde, říká gólman Ederson

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Ancelotti trenérem Brazílie? Existuje velká šance, že přijde, říká gólman Ederson
Ancelotti by mohl ze starého kontinentu směřovat do Jižní Ameriky.
Ancelotti by mohl ze starého kontinentu směřovat do Jižní Ameriky.Reuters
Brankář Ederson (29) prozradil, že nejistota, kdo se stane novým trenérem Brazílie, vyvolala v týmu obavy. Gólman Manchesteru City dodal, že se spoluhráči diskutovali o tom, že by se nejvyšší funkce mohl ujmout současný trenér Realu Madrid Carlo Ancelotti (63).

Tite skončil jako hlavní kouč poté, co Brazílie vypadla ve čtvrtfinále mistrovství světa v Kataru. Brazilská federace v únoru vydala prohlášení, ve kterém popřela zprávu, že se ústně dohodla s Ancelottim, který má v Realu Madrid smlouvu do roku 2024.

"Existuje velká šance, že přijde," řekl Ederson novinářům před zápasem Brazílie proti Maroku, který je na programu 25. března. Gólman, který je oporou anglického mistra dodal, že si povídal s více brazilskými hráči, kteří hráli, respektive hrají pod Ancelottim v Realu Madrid. Mezi aktéry neměli chybět Casemiro, Vinícius Jr. či Eder Militao.

"Říkali mi o něm, že je to výjimečný trenér, kterého mají všichni v týmu rádi. Je to člověk, který má za sebou velmi úspěšnou kariéru, stačí se podívat na jeho životopis. Uvidíme v blízké budoucnosti, zda tady bude, nebo ne," prohlásil Ederson.

"Doufám ale, že nového trenéra poznáme rychle. I já jsem v očekávání, je tu příliš mnoho spekulací. Bude to Brazilec nebo zahraniční trenér? I my žijeme ve fázi napětí," odhalil z reprezentační kuchyně Brazílie Ederson.