Krejčí v přípravě debutoval za Minnesotu. K výhře nad Dallasem přispěl čtyřmi body

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Krejčí v přípravě debutoval za Minnesotu. K výhře nad Dallasem přispěl čtyřmi body

Vít Krejčí bojuje o setrvání v NBA, kde v minulých dvou sezonách působil v Oklahomě a Atlantě.
Vít Krejčí bojuje o setrvání v NBA, kde v minulých dvou sezonách působil v Oklahomě a Atlantě.Profimedia
Vít Krejčí (23) se podílel při debutu v dresu Minnesoty čtyřmi body na vítězství Timberwolves v přípravě v Abú Zabí nad Dallasem 104:96. Oba soupeři se v Etihad Areně utkali v rámci přípravy na novou sezonu NBA už ve čtvrtek, kdy se při výhře 111:99 český rozehrávač či křídelník do sestavy nedostal. V sobotu za sedm minut a 24 sekund zaznamenal i dva doskoky a asistenci.

Dallas – Minnesota 96:104

Krejčí se představil v Abú Zabí v přípravě před NBA už i loni v barvách Atlanty proti Milwaukee. Timberwolves po návratu ze Spojených arabských emirátů čeká další test až za týden v Madison Square Garden proti New York Kicks.

Krejčí se v kempu snaží o setrvání v NBA, kde v minulých dvou sezonách působil v Oklahoma City a Atlantě. V polovině září podepsal s Minnesotou podle zámořských médií zkušební kontrakt. Pátý Čech v NBA se v zámořské lize uchází o nové angažmá poté, co se v druhé polovině srpna vzdala Atlanta jeho služeb.

Po draftu v roce 2020, na kterém si ho vybral Washington a okamžitě vyměnil do Oklahomy, vstoupil Krejčí do NBA v ročníku 2021/22. Předtím dlouho léčil vážné zranění kolena, které utrpěl v září 2020 v dresu Zaragozy. V NBA má na kontě 59 zápasů s průměrem 3,78 bodu, 2,2 doskoku a 1,3 asistence.

Program přípravných zápasů NBA