Bayern si dál jede vlastní soutěž. Bochum zdemoloval 7:0 a užívá si historický start

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Bayern si dál jede vlastní soutěž. Bochum zdemoloval 7:0 a užívá si historický start

Fotbalisté Bayernu ve třech ligových utkáních vstřelili 15 gólů.
Fotbalisté Bayernu ve třech ligových utkáních vstřelili 15 gólů.AFP
Fotbalisté Bayernu Mnichov zvítězili ve 3. kole Bundesligy na hřišti Bochumi 7:0. Dvěma góly se pod triumf bavorského celku podepsal Sadio Mané (30). Obhájce titulu má po třech kolech plný počet bodů a rozdíl ve skóre +14 (15:1), což je nejlepší start v bundesligové historii.

Skóre otevřel už po čtyřech minutách hry Sané prudkou ranou z hranice vápna do pravého horního rohu. Ve 25. minutě nedosáhl domácí brankář Riemann na Kimmichův rohový kop a míč se dostal až na De Ligta, který hlavou zakončil do odkryté branky. Třetí gól Bavorů vstřelil ve 33. Minutě dorážkou z malého vápna Coman.

O sedm minut později přidal čtvrtý zásah Mané po asistenci Comana, gól ale nebyl uznán kvůli hře rukou. Úřadující mistry to ale mrzet nemuselo, protože stejná dvojice se o dvě minuty později postarala o další, tentokrát regulérní branku.

Zápasy 3. kola Bundesligy

V 59. minutě podrazil v pokutovém území domácí Janko Comana a nařízenou penaltu proměnil svým druhým zásahem v utkání Mané. Šestou trefu poslal v 69. minutě za záda vlastního gólmana Gamboa- Skóre uzavřel 14 minut před koncem řádné hrací doby Gnabry. Svůj přízemní projektil z rohu vápna opřel o levou tyč.

Zatímco Bayern vstoupil do ligového ročníku impozantně, u Bochumi je tomu přesně naopak. Spolu s Leverkusenem prohrála všechna tři kola a se skóre 3:12 je poslední.

Odpolední duel mezi Frankfurtem a Kolínem nad Rýnem skončil 1:1. První přesná trefa utkání přišla až v 71. minutě. Zaznamenal ji v dresu Frankfurtu střídající Kamada. Jeho přímý kop z ostrého úhlu tečoval mimo dosah vlastního brankáře hostující Hector. O 11 minut později vyrovnal ranou z voleje do levého dolního rohu Thielmann.

Tabulka Bundesligy