Durosinmi stále čeká na potvrzení přestupu do Frankfurtu. Jednání se táhnou, důvodů je více

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Durosinmi stále čeká na potvrzení přestupu do Frankfurtu. Jednání se táhnou, důvodů je více

Durosinmi je stále hráčem Plzně.
Durosinmi je stále hráčem Plzně.Profimedia
Z "frankfurtského příběhu" Rafia Durosinmiho (21) se pozvolna stává nekonečná sága. Bundesligový Eintracht, jenž vstřelil v domácí soutěži během šestnácti duelů 26 branek, by v zimě rád posílil svůj útok a kmenový útočník Viktorie Plzeň je dlouhodobě jedním z vážných kandidátů na příchod k Mohanu. Jednání s aktuálně šestým týmem tabulky z Deutsche Bank Parku však váznou.

Podle nejnovějších informací portálu fussball.news není přestup mladého nigerijského útočníka stále jasný. Plzeň si za svou ofenzivní oporu žádá 10 milionů eur, což přijde vedení Eintrachtu příliš. Pro obchod takového rozsahu musí být klub přesvědčen na sto procent a zřejmě existují pochybnosti.

Ve Frankfurtu se začínají ptát, jestli je bývalý útočník Karviné dostatečně zdatný a zdali dokáže zacelit velkou mezeru v útoku. Zároveň se objevují i spekulace o možném příchodu až během letního přestupového okna.

Durosinmi je už několik měsíců mimo hru kvůli zranění kolena a zdroj nemůže potvrdit zprávy o lékařské prohlídce, která už měla proběhnout. Eintracht ale potřebuje posílit okamžitě.

Statistiky hráče.
Statistiky hráče.Livesport

Nejlepší střelec Omar Marmoush, který vstřelil sedm branek, se bude s Egyptem účastnit Afrického poháru národů, Argentinec Lucas Alario má být prodán a momentálně se nalézá ve své rodné zemi a ohledně mladého Jessica Ngankama se realizační tým ještě nerozhodl, jestli ho náhodou neodešle na hostování jinam. Protože Frankfurtu začínají soutěžní boje proti Lipsku již 13. ledna, evidentně se mu na manévry krátí čas.

Stále je tak nejasné, zda se Durosinmi, jenž má v Doosan aréně platnou smlouvu až do roku 2026, na německou půdu opravdu přesune. Fakt, že nebyl podepsán po opětovném začátku přípravy, jednoznačně ukazuje na to, že dohoda ještě není u konce. Přestup je pořád možný, ale sportovní ředitel Markus Krösche i nadále zkoumá hráčský trh.

Další přestupy a spekulace