Kaneovy první hodiny v Bavorsku obrazem: Soukromé letadlo, červené Audi i smoking

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Kaneovy první hodiny v Bavorsku obrazem: Soukromé letadlo, červené Audi i smoking

Harry Kane se stal nejdražším hráčem Bundesligy.
Harry Kane se stal nejdražším hráčem Bundesligy.@FCBayern
Přestup Harryho Kanea (30) do Bayernu Mnichov se nerodil vůbec snadno. Nekonečná jednání mezi ambiciózním vedením bavorského klubu a nesmlouvavým Danielem Levym ale nakonec našla shodu a kapitán anglické reprezentace nastoupil na palubu letadla. Tedy až na druhý pokus. Jaké byly první "německé" hodiny nově nejdražšího hráče v historii Bundesligy?

Harry Kane dorazil do Německa v pátek odpoledne. Původně měl však přiletět dříve, předseda Tottenhamu Daniel Levy ale jeho nástup na palubu letadla pozdržel – na poslední chvíli chtěl změnit podmínky přestupu. Na nejdražším transferu německé Bundesligy to však už nic nezměnilo. 

Na mnichovském letišti čekala na Kanea delegace z Bayernu, ale také červené Audi, do kterého posléze nasedl. A to společně se svou těhotnou manželkou Kate. Právě v moderním automobilu byl rekordman anglické reprezentace posléze zachycen fotografy.

Harry Kane na cestě do nemocnice v Mnichově.
Harry Kane na cestě do nemocnice v Mnichově.Profimedia

Krátce před oficiálním oznámením se Kane rozloučil s fanoušky Tottenhamu na svém twitterovém účtu: "Je těžké vyjádřit slovy, jak se loučit s klubem a fanoušky, kteří toho pro mě v kariéře tolik udělali. Navždy budete v mém srdci. Děkuji Tottenhamu, děkuji fanouškům Tottenhamu."

Ještě větší napjetí u svých fanoušků pak vyvolal samotný bavorský klub, když na svých sociálních sítích zvěřejnil fotografii smokingu se vstupenkou a vzkazem: "Dámy a pánové, usaďte se."

Následoval krátký videopříspěvek z prostorů divadla, či kinosálu, na jehož konci pronesl muž černém smokingu: "A akce!"

A pak už přišlo oficiální oznámení velké posily. Harry Kane, který se stane dalším útočníkem Bayernu světovém extratřídy po Robertu Lewandowském, bude v Mnichově oblékat dres s číslem 9.

Devítka na hřišti, devítka na dresu.
Devítka na hřišti, devítka na dresu.@FCBayern

Novic v bavorském celku zapózoval rovněž s dresem, který upozorňuje na délku jeho kontraktu. Smlouvu podepsal Angličan s německým hegemonem do roku 2027.

Prozatím první momenty v Bayernu uzavřel Kane srdečnými slovy: "Za posledních 24 hodin mě a mou rodinu v Mnichově čekalo neuvěřitelné přivítání! Jsem nadšený, že jsem podepsal smlouvu s tak obrovským klubem s neuvěřitelnou historií, nemůžu se dočkat, až začnu!"

Vůbec poprvé budou mít možnost fanoušci Bayernu spatřit novou posilu v sobotu večer před zápasem o německý Superpohár s Lipskem! Jeho průběh můžete sledovat prostřednictvím live komentáře na Livesport.cz.