Messi přispěl gólem a asistencí k postupovému vítězství Miami, ale nedohrál kvůli zranění

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Messi přispěl gólem a asistencí k postupovému vítězství Miami, ale nedohrál kvůli zranění
Lionel Messi zapsal při výhře Interu Miami nad Nashvillem 3:1 gól a asistenci.
Lionel Messi zapsal při výhře Interu Miami nad Nashvillem 3:1 gól a asistenci.AFP
Lionel Messi (36) pomohl ve středu fotbalistům Interu Miami gólem do čtvrtfinále Ligy mistrů CONCACAF, ale zranil se a nejspíš vynechá sobotní utkání MLS na hřišti D.C. United. Osminásobný držitel Zlatého míče šel v utkání s Nashvillem předčasně ze hřiště kvůli poranění hýžďového svalu. Inter odvetu vyhrál 3:1 a v součtu s remízou 2:2 z prvního zápasu postoupil.

Inter Miami – Nashville SC 3:1

Messi vstřelil gól a na další nahrál, zápas pro něj ale skončil už v 50. minutě. "Má přetížený pravý hýžďový sval. Nechtěli jsme riskovat. Zkusili jsme, jestli to na hřišti vydrží trochu déle, ale měl potíže, proto jsme ho hned stáhli," uvedl trenér Miami Gerardo Martino. "Je pravděpodobné, že v sobotu nebude k dispozici," dodal argentinský kouč.

Messi tak nejspíš vynechá druhý zápas MLS za sebou, minulý víkend ho trenér šetřil při domácí porážce 2:3 s Montrealem. Miami má náročný březnový program se sedmi zápasy, z toho čtyřmi během 10 dnů. Příští týden by se kapitán argentinských mistrů světa měl připojit k národnímu týmu na dva přípravné duely.

Výsledky Severoamerická Liga mistrů