Barcelona připomíná fanouškům, že na Camp Nou nebudou povoleny žádné symboly Realu

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Barcelona připomíná fanouškům, že na Camp Nou nebudou povoleny žádné symboly Realu

Fanoušci se symboly Realu Madrid budou vpuštěni pouze do sektoru hostů.
Fanoušci se symboly Realu Madrid budou vpuštěni pouze do sektoru hostů.AFP
Barcelona opět připomněla všem fanouškům, že na Camp Nou nebude povolen vstup se symboly Realu Madrid, s výjimkou prostoru vyhrazeného pro fanoušky z hlavního města. Toto rozhodnutí, které vyvolalo kontroverze již v předchozích El Clásicích, zůstane beze změny, aby se předešlo incidentům na tribunách.

Vzhledem k tomu, že střetnutí na Camp Nou bude utkáním s vysokým napětím a rizikem, chce Barcelona předejít možným incidentům, a proto opět přijala toto rozhodnutí, přičemž zdůraznila, že platí pouze "v místní oblasti". Takže žádné šály, trička, čepice... nic, co by mělo něco společného s Realem Madrid, nebudou na místech, kde budou sedět fanoušci Blaugranas, povolené.

"Symbolika Realu Madrid nebude v domácí zóně povolena," upřesňuje klub v sekci doporučení pro všechny členy a fanoušky na vlastních internetových stránkách v souvislosti se středečním pohárovým zápasem.

Není to poprvé, co se tak stalo, neboť Real Madrid si rovněž vyhrazuje právo odmítnout vstup na Bernabéu hostujícím fanouškům, kteří se vydají do jiných částí stadionu, než které jsou pro ně vyhrazeny. A jediný způsob, jak poznat, že se jedná o fanoušky soupeře, je logicky viditelná symbolika jiného klubu.

Preview zápasu Barcelona – Real Madrid + audiokomentář