Přikryl zůstává v polské lize, dohodl se na ročním angažmá s Wartou Poznaň

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Přikryl zůstává v polské lize, dohodl se na ročním angažmá s Wartou Poznaň

Tomáš Přikryl v dresu nového zaměstnavatele.
Tomáš Přikryl v dresu nového zaměstnavatele.wartapoznan.pl
Záložník Tomáš Přikryl (31) bude i nadále působit v polské nejvyšší soutěži. Po čtyřletém angažmá v Jagiellonii Bialystok podepsal s Wartou Poznaň roční smlouvu s opcí na další sezonu. Aktuálně 11. celek tabulky o tom informoval na svém webu. fotbal polsko

Fakt, že setrvá v Ekstraklase, olomouckého odchovance těší. "Liga je tu na vysoké úrovni, jsou tu moc pěkné stadiony. Doufám, že nás čeká úspěšné období," uvedl Přikryl.

"Věřím, že pomůžu týmu svými zkušenostmi, protože už mám něco za sebou. A rád bych pomohl k co nejvyššímu umístění v tabulce, protože Warta je ambiciózní klub," dodal.

"Ještě před pár měsíci by příchod takového hráče nejspíš zůstal jednom přáním. Tomáš je mimořádně kvalitní hráč, byl mimo naše možnosti," zmínil sportovní manažer Warty Rafal Grodzicki

"Teď je ale situace jiná a naše plány se změnily kvůli nedávným zraněním důležitých hráčů. Takže i když to vypadalo, že máme kádr uzavřený, začali jsme s Tomášem jednat a jsem rád, že jsme se dohodli," doplnil.

V české lize nastupoval Přikryl kromě Olomouce za Spartu, Duklu a Mladou Boleslav. Česko reprezentoval v mládežnických kategoriích až do výběru U21, za A-tým si nikdy nezahrál.

Tabulka Ekstraklasy
Tabulka EkstraklasyLivesport