EURO 2024: Soutěž o vstupenky na Česko - Turecko

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
S Kollerem na Euro 2024! Soutěž o lístky na zápas Česko – Turecko i další ceny
Vyhrajte vstupenky na EURO 2024.
Vyhrajte vstupenky na EURO 2024.Livesport
Přidej se k nám při cestě na Euro 2024. Odpověz každý týden na jednu otázku a na konci můžeš vyhrát dvě vstupenky
na zápas Česko – Turecko v Hamburku nebo některou z dalších
hodnotných cen od Hisense.
Soutěž s Janem Kollerem.
Livesport

Jak se zapojit?

Začíná naše Cesta na Euro a s ní brzy i první kolo soutěže, která potrvá 8 týdnů. Každý týden zveřejníme novou otázku a vy budete mít čas vybrat nebo tipnout správnou odpověď až do nedělní půlnoci.

Soutěž o lístky na Euro

Jak postupovat?

Každý týden vyberte nebo tipněte správnou odpověď a vyplňte své údaje (jméno, email a telefon), abychom vás v případě výhry mohli kontaktovat. Prosíme vyplňte vždy stejný email, ať můžeme jednotlivé odpovědi spárovat.

Jak vyhrát?

Po dobu konání soutěže odpovězte každý týden na otázku. Za každou správnou odpověď dostanete bod. V posledním týdnu na vás bude čekat otázka tipovací. Za správný tip dostanete další bod. Výhercem dvou vstupenek na zápas se stává soutěžící s nejvyšším počtem bodů. V případě rovnosti bodů bude rozhodující, který soutěžící byl se svým tipem nejblíže správné odpovědi na 8. otázku. Pořadí dalších výherců určí, jak moc se přiblížili správnému tipu na 8. otázku. V případě shodného tipu více soutěžících na 8. otázku rozhoduje čas hlasování.

Hlavní cena

2 lístky: Česko – Turecko

Další ceny

1x Hisense QLED Smart TV 43A7KQ

1x Hisense Soundbar System HS312 HSN

1x Hisense Loudspeaker Party Rocker One Plus HSN

1x Hisense kávovar HESCM15DBK

Hisense je oficiálním partnerem UEFA EURO 2024™

Společnost Hisense patří mezi globální lídry ve výrobě chytrých technologií, domácích spotřebičů a televizorů. Naše spojení s technologiemi, které mají smysl, a sportem podtrhuje náš závazek k obohacování životního stylu našich zákazníků. Pečlivě jsme si vybudovali pověst firmy, která opakovaně potvrzuje význam sportu v životě, a to tím, že spojuje lidi napříč kulturami a kontinenty. Jako hrdý partner UEFA jsme letos již popáté oficiálním sponzorem nejprestižnějšího fotbalového turnaje – Eura 2024, které se bude konat v Německu za několik týdnů.