Dukla nadále dýchá na záda Vyškovu, druhou příčku Pražanům upevnil produktivní Kozel

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Dukla nadále dýchá na záda Vyškovu, druhou příčku Pražanům upevnil produktivní Kozel
Aktualizováno
O triumfu Dukly nad Chrudimí rozhodl v 77. minutě David Kozel.
O triumfu Dukly nad Chrudimí rozhodl v 77. minutě David Kozel.@FKDuklaPraha
Pražská Dukla v domácím zápase FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY porazila Chrudim 1:0, napravila minulou porážku ve Vlašimi a nadále dýchá na záda suverénnímu lídrovi Vyškovu. A těsně za sebou má i po 13. kole Táborsko, které veze cenné vítězství 1:0 z Opavy. Rezerva Sparty v Líšní málem dotáhla třígólovou ztrátu, nakonec ale prohrála 2:4.

Dukla Praha –⁠ Chrudim 1:0

Klíčovou roli z posledních zápasů potvrdil mladý záložník David Kozel, jenž v závěru vstřelil vítězný gól a celkově se prosadil již ve čtvrtém po sobě jdoucím soutěžním zápase. Svěřenci Petra Rady tak na vlastním stadionu neprohráli popáté v řadě a ideálním způsobem odpověděli na páteční triumf Vyškova, jehož náskok v čele tabulky udrželi na čtyřech bodech.

Opava –⁠ Táborsko 0:1

Většinu utkání byli o něco nebezpečnější Jihočeši, jejichž největší šanci první půle zahodil Jakub Šašinka. Útočník se sedmičkou na dresu tak potvrdil letošní nepřesvědčivou formu, když ve 12 zápasech skóroval pouze jednou. Nerozhodný stav nakonec převrátil na stranu hostů v nastaveném čase Jakub Matoušek. Tým z Tábora se tak ve vyrovnaném čele tabulky posunul zpět na třetí místo.

Kroměříž –⁠ Varnsdorf 1:2

Severočeši sice museli od začátku odrážet útočné výpady Hanáků, zkraje druhé půle je však poslala do vedení dlouholetá opora Pavlo Rudnyckyj. Ačkoliv se následně podařilo domácím vyrovnat, první letošní venkovní triumf hostů trefil svým premiérovým gólem ve druhé nejvyšší soutěži mladý obránce Roman Zálešák.

Líšeň – Sparta Praha B⁠ 4:2

Dobrý výkon domácích nastartoval pokutový kop z úvodu zápasu, který bez problému proměnil Pavel Vandas. Ten samý hráč dokonce před pauzou zkompletoval hattrick, čímž si dokonale vynahradil více než dvouměsíční střelecké mlčení. Talentovaní fotbalisté Sparty sice po přestávce snížili na rozdíl jediné branky, na vyrovnání se však nezmohli. Nenavázali tak na kolegy z A-týmu, kteří na okraji Brna v rámci MOL Cupu dokázali vyhrát.

Tabulka F:NL.
Tabulka F:NL.Livesport