Příbram přišla na chuť dopoledním zápasům. Brno v Olomouci otočilo, opět pálil Řezníček

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Příbram přišla na chuť dopoledním zápasům. Brno v Olomouci otočilo, opět pálil Řezníček
Aktualizováno
O výhře Příbrami na Žižkově rozhodl v 88. minutě Jakub Nečas.
O výhře Příbrami na Žižkově rozhodl v 88. minutě Jakub Nečas.@fkpribram
Příbrama zvítězila v 2. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY po obratu na Žižkově 3:2 a poprvé v sezoně bodovala. Naopak pražský nováček soutěže ani podruhé neudržel vedení, znovu prohrál o gól a opět inkasoval rozhodující branku těsně před koncem. Hostům zajistil tři body v 88. minutě exligový ofenzivní univerzál Jakub Nečas (28). Ve druhém nedělním utkání otočila brněnská Zbrojovka duel v Olomouci a poprvé v nové druholigové sezoně vyhrála.

Viktoria Žižkov –⁠ Příbram 2:3

Hosté se podruhé v řadě představili v pro ně netypickém dopoledním utkání a na rozdíl od duelu s Vyškovem bodovali naplno. Podíl na tom měl odchovanec středočeského klubu Dominik Vott, jenž ve 40. minutě vsítil premiérovou branku za A-tým.

Uzavřel tak střelecký účet první půle, v níž padly hned čtyři góly. Po změně stran se hra výrazně zklidnila, v samém závěru však ještě dokázal rozhodnout o výhře týmu z hornického města Nečas.

Střelci zápasu Žižkov –⁠ Příbram.
Střelci zápasu Žižkov –⁠ Příbram.Livesport

Sigma Olomouc B –⁠ Zbrojovka Brno 1:2

Rezerva Sigmy ztratila nadějně rozehraný duel se Zbrojovckou Brno a na Andrově stadionu prohrála 1:2. Hanáky poslal do vedení již v sedmé minutě jeden ze čtyř nigerijských fotbalistů v jejich kádru Yunusa Muritala, ve zbytku hrací doby už však stříleli branky jen hosté.

Po půlhodině hry nejprve vyrovnal tradiční kanonýr Jakub Řezníček a o zisk premiérových tří bodů se po změně stran postarala letní posila z Českých Budějovic Roman Potočný.

Tabulka F:NL
Tabulka F:NLLivesport