Konec spekulacím o letním odchodu? Havlík prodloužil smlouvu ve Slovácku do léta 2026

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Konec spekulacím o letním odchodu? Havlík prodloužil smlouvu ve Slovácku do léta 2026
Marek Havlík nasázel v aktuálním ročníku FORTUNA:LIGY už 11 branek.
Marek Havlík nasázel v aktuálním ročníku FORTUNA:LIGY už 11 branek.Profimedia
Konec spekulacím o letním přesunu na prestižnější adresu? Slovácko si pojistilo služby Marka Havlíka (26). Aktuálně druhý nejlepší střelec FORTUNA:LIGY, který nasázel už 11 branek, podepsal s klubem z Uherského Hradiště smlouvu do léta 2026.

Havlík se stal nečekaným kanonýrem podzimu a v zimě se spekulovalo, že by mohl zamířit do většího klubu. Celou svou ligovou kariéru odehrál v dresu Slovácka, což bude platit i nadále. Na kontě má 12 ligových sezon, ve kterých si připsal 310 zápasů, zaznamenal 36 branek a stejný počet asistencí. Má také jeden start za českou reprezentaci.

"S Markem jsme se dohodli na prodloužení smlouvy, takže i nadále bude pokračovat v našem modrobílém dresu. Jeho kvalita a přínos pro tým by se nám těžko nahrazovaly. Věříme, že pouto mezi hráčem a klubem přinese oboustrannou spokojenost, tak jako tomu bylo v předchozích letech," řekl k podpisu smlouvy sportovní ředitel Veliče Šumulikoski.

"Jsem rád, že jsem dostal od klubu čas se v klidu rozmyslet. Nakonec jsme společně s rodinou a mým agentem panem Nehodou dospěli k závěru, že bude nejlepší prodloužit smlouvu o další dva roky," uvedl Havlík.

Tabulka FORTUNA:LIGY