Kováč se měl potkat se zástupci tří klubů, jeho letní odchod z Pardubic je na spadnutí

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Kováč se měl potkat se zástupci tří klubů, jeho letní odchod z Pardubic je na spadnutí
Kováč se bude v létě zřejmě stěhovat na novou adresu.
Kováč se bude v létě zřejmě stěhovat na novou adresu.Profimedia
V prosinci Radoslav Kováč (44) oznámil svou rezignaci, kterou ovšem Pardubice nepřijaly. Nyní to však vypadá, že sezonu s aktuálně třináctým týmem FORTUNA:LIGY dokončí, ale poté zamíří jinam. Dle informací serveru inFotbal.cz se hovoří o třech klubech, s jejichž zástupci se Kováč v posledních dnech setkal.

Kováč na post kouče Pardubic rezignoval krátce před Vánoci, vedení klubu to ale nepřijalo. Nyní se ovšem zdá, že z Pardubic přece jen zamíří jinam. Stát by se tak mělo po konci aktuálního ročníku.

"Došlo ke kontaktům a neformálním schůzkám, na kterých se řešila Kováčova budoucnost," uvedl zdroj inFotbalu. Podle něj se Kováč mimo jiné opět potkal s vedením ostravského Baníku. Trenér Pavel Hapal je stále pod značným tlakem a jeho odvolání bylo blízko už v mnoha případech. Mluvilo se o něm i v prosinci, kdy Baník Kováče taktéž kontaktoval.

O Kováče je velký zájem.
O Kováče je velký zájem.Profimedia

Druhou variantou je působení v Liberci. V tomto případě může důležitou úlohu sehrát Jan Nezmar, který se do klubu, se kterým dvakrát vyhrál českou nejvyšší soutěž, vrátí a společně s majitelem Ondřejem Kaniou Slovan převezme.

Třetí setkání absolvoval s Viktorií Plzeň. Miroslav Koubek sice s Plzní postoupil už do čtvrtfinále Evropské konferenční ligy a solidně si vede i v lize, letos ale oslaví už své třiasedmdesáté narozeniny. Prodloužení smlouvy rozhodně ve hře je, bude ale záležet na mnoha okolnostech.

Aktuální pozice Pardubic.
Aktuální pozice Pardubic.Livesport