Liberec bude postrádat vykartovaného Kozla, Bohemians zaplatí pokutu 50 tisíc korun

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Liberec bude postrádat vykartovaného Kozla, Bohemians zaplatí pokutu 50 tisíc korun
Luboš Kozel už viděl čtyři žluté karty.
Luboš Kozel už viděl čtyři žluté karty.Profimedia
Trenér Luboš Kozel (53) bude fotbalistům Liberce chybět v nedělním závěrečném 30. kole základní části v Ostravě kvůli čtyřem žlutým kartám. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace (LFA) potrestala Bohemians 1905 kvůli chování fanoušků v pražském derby se Spartou pokutou 50 tisíc korun, Letenští zaplatí 20 tisíc korun. Plzeň i Slavia po vzájemném šlágru dostali za chování diváků pokutu 30 tisíc korun. Pokuty se týkají utkání 28. kola. Disciplinární komise o tom informovala v komuniké.

Kozel obdržel čtvrtou žlutou kartu v ligové sezoně v nedělním bezbrankovém utkání s Hradcem Králové. Od šestého místa, které jako poslední zaručuje účast ve skupině o titul, dělí Slovan bod.

Příznivci Bohemians se provinili pronesením a použitím pyrotechniky a nevhodnými pokřiky. Rovněž fanoušci Sparty použili pyrotechniku, zároveň vhodili předměty na hrací plochu a poškodili zařízení stadionu.

Program 30. kola FORTUNA:LIGY.
Program 30. kola FORTUNA:LIGY.Livesport

Plzeň musí zaplatit pokutu kvůli pyrotechnice a nevhodným pokřikům fanoušků, příznivci Slavie zase poškodili zařízení stadionu.

Tabulka FORTUNA:LIGY