Program Viktorie Plzeň: Soupeři z druhé ligy i dánský mistr

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Plzeň v přípravě čeká zápas s Karlsruher SC, v generálce na ligu vyzve dánského mistra

Plzeň se v přípravě utká i s Kodaní.
Plzeň se v přípravě utká i s Kodaní.Profimedia
Fotbalisté Plzně už vědí, jak bude vypadat jejich příprava na nový ročník. Celý cyklus začne 19. června, kdy jsou na programu funkční a fyzické testy, první společný trénink absolvují o den později. Viktorii v přípravě čekají převážně čeští soupeři, v závěrečné části ovšem narazí i na FC Kodaň.

První část přípravy by měla probíhat v domácích podmínkách, přičemž tým bude využívat zázemí tréninkového areálu v Luční ulici i Doosan Areny.

Fanoušci uvidí Viktorii poprvé ve středu 21. června, kdy odehraje přátelské utkání v rámci projektu Kopeme za fotbal od 17 hodin v Kolovči. Následovat budou tři přípravné duely s druholigovými soupeři, konkrétně půjde o Duklu, Táborsko a Chrudim.

V úterý 4. července pak čeká celý tým přesun do rakouského Westendorfu na herní kemp. Zde jsou v plánu opět tři přípravná utkání se zahraničními soupeři. Viktoria narazí například na německé Karlsruhe či dánského mistra FC Kodaň.

Po návratu z Rakouska se vše bude ubírat k ligovému startu a následně i duelům 2. předkola Evropské konferenční ligy. Jméno prvního soupeře se Plzeň dozví během losu, jenž je na programu 21. června ve švýcarském Nyonu.

Zápasový program fotbalistů Plzně.
Zápasový program fotbalistů Plzně.Livesport