Přípravné zápasy Slavie: Sešívaní narazí na mistra Polska i klub z Championship

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Slavia už zná soupeře pro letní přípravu, čeká ji mistr Polska i klub z Championship

Slavii v přípravě čekají nároční soupeři.
Slavii v přípravě čekají nároční soupeři.Profimedia
Český vicemistr začne letní přípravu už 17. června na soustředění v Aigenu, kde kádr doplní i navrátilci z hostování a mladší hráči. Slavia má v tuto chvíli naplánované čtyři zápasy, přičemž hned na úvod ji čeká dvojzápas s mistrem polské a izraelské ligy. Rozpis zápasů zveřejnil klub na webových stránkách.

Na soustředění v rakouském Aigenu se Slavia nejprve utká s Maccabi Haifa a Rakówem Čenstochová, tedy s týmy, které v uplynulém ročníku ovládly domácí soutěže a oslavily titul. Slávisté mají s oběma celky poměrně čerstvou zkušenost. S polským mistrem se utkali loni v play off Konferenční ligy, kde nakonec slavili postup do základní skupiny. S Maccabi si pak zahráli v sezoně 2021/22 v základní skupině stejné soutěže.

Další dva zápasy v Aigenu odehraje Slavia proti Podbrezové a londýnskému Queens Park Rangers. Duel proti čtvrtému týmu uplynulé sezony slovenské ligy se uskuteční 7. července, zápas s účastníkem druhé nejvyšší anglické soutěže Championship pak proběhne o den později.

O tom, s kým se sešívaní utkají v generálce na první ligové kolo, se zatím stále jedná. První kolo FORTUNA:LIGY je na programu o víkendu 22. a 23. července. Samotný los se uskuteční 21. června.

Nejbližší program fotbalistů Slavie.
Nejbližší program fotbalistů Slavie.Livesport