Viktoria Plzeň si pojistila Havla, s obráncem uzavřela kontrakt až do roku 2027

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Viktoria Plzeň si pojistila Havla, s obráncem uzavřela kontrakt až do roku 2027

Havel spojil svou budoucnost s Plzní.
Havel spojil svou budoucnost s Plzní.X @fcviktorkaplzen
Viktoria Plzeň si pojistila služby obránce Milana Havla (29). Zkušený fotbalista, který se vrací po zranění, podepsal se západočeským prvoligovým klubem novou tříletou smlouvu. Plzeňští o tom informovali na svých internetových stránkách.

Havel si v létě při tréninku vážně poranil achilovku, musel podstoupit operaci a celou podzimní část sezony vynechal. Ve středečním přípravném utkání s Doubravkou na posledních 20 minut naskočil zpět do hry.

Krajní bek s pěti starty za reprezentační A-tým přišel do Plzně v létě 2017 z Bohemians 1905. Na podzim 2019 hostoval zpět v pražském klubu a po návratu na západ Čech se stal stabilním členem základní sestavy a jednou z opor Viktorie. S Plzní získal dva ligové tituly a dvakrát si s ní zahrál skupinu Ligy mistrů.

"Milan patří v našem týmu k těm zkušenějším hráčům, jeho přínos vidíme jak na hřišti, tak i v kabině. Nyní se dokázal vrátit zpět po zranění a cítíme z něj opět obrovskou sílu a touhu být jedním z lídrů. Jsme velmi rádi, že jeho budoucnost je i nadále spojena s naším klubem," uvedl sportovní ředitel klubu Daniel Kolář.

"Ve Viktorce se cítím skvěle, mám to tady jako druhou rodinu. Přestože jsem byl poslední půlrok zraněný, klub mi dal důvěru. Já si toho strašně vážím a budu mu to chtít vrátit výkony na hřišti. Čekají nás zápasy hned ve třech soutěžích, což je obrovská výzva a už se na ni těším," připomněl Havel, že Viktoria se na jaře představí vedle domácí ligy a poháru také v Evropské konferenční lize.

Další přestupy a spekulace