Comesaňa si dlouhé čekání na gólový debut ve Villarrealu vynahradil dvojnásobně

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Comesaňa si dlouhé čekání na gólový debut ve Villarrealu vynahradil dvojnásobně

Villarreal prodloužil neporazitelnost na šest zápasů.
Villarreal prodloužil neporazitelnost na šest zápasů.Profimedia
Villarreal porazil v předehrávce 26. kola La Ligy favorizovaný Real Sociedad 3:1 a ukončil sérii tří remíz v řadě. Vítězství hostům přinesly dvě trefy Santiho Comesani, které byly zároveň jeho prvními v dresu Žluté ponorky. Svěřenci trenéra Marcelina se tak po špatném úvodu sezony postupně derou tabulkou nahoru. La Real naopak kvůli prohře ztratil kontakt se špičkou tabulky.

Real Sociedad – Villarreal 1:3

Hosté, posilněni dobrou formou, se celku z Baskicka postavili čelem hned od samého začátku. Napoprvé ještě Álex Remiro parádně vychytal zimní posilu hostů Goncala Guedese. Na hlavičku Comesani, jemuž nahrával kapitán týmu Raúl Albiol, už však neměl nárok.

Vyrovnat mohl v závěru poločasu Javi Galán, gólmana ale tentokrát zastoupil jeden z hráčů hostů, který včasným zákrokem nedovolil úpravu skóre. Defenzivnímu záložníkovi ve žlutých barvách jedna branka z prvního poločasu nestačila.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform

Ve 47. minutě si po chybě stopera domácích míč našel Álex Baena, který našel Comesaňu, jenž akrobatickým kopem zvýšil. Snížení domácím zařídil žolík Mikel Merino, jenž obdobně skóroval i při poslední výhře Realu Sociedad s Mallorkou.

Za domácí ale na trefu španělského špílmachra odpověděl Alexander Sörloth a určil konečný stav zápasu. Villarreal tak prodloužil neporazitelnost již na šest duelů. 

Tabulka La Ligy