Torres hledá novou výzvu. V Atlétiku by mohl povýšit, nabízí se rezerva i pomoc Simeonemu

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Torres hledá novou výzvu. V Atlétiku by mohl povýšit, nabízí se rezerva i pomoc Simeonemu
Fernando Torres po aktivní kariéře výrazně posílil.
Fernando Torres po aktivní kariéře výrazně posílil.Profimedia
Fernando Torres (40) se během hráčské kariéry zařadil mezi legendy Atlétika Madrid a španělskému klubu odvádí cenné služby i po přesedlání na trenérské řemeslo. Někdejší útočník vede tým do 19 let a už nyní hledá novou výzvu.

Torres se devatenáctky ujal v roce 2021, v první sezoně s ní získal španělský titul a po loňském druhém místě nyní míří na trůn znovu. Mladíci pod jeho vedením vyhráli 20 z 25 dosavadních zápasů a na čele tabulky mají sedmibodový náskok.

Nadcházející duely by pak mohly být pro Torrese posledními ve funkci. Sám kormidelník cítí, že je na čase posunout se výše a v květnu by měl vše probrat s vedením. Ve hře je posun k rezervě, kterou vede Luis García Tevenet, případně až k prvnímu týmu po bok Diega Simeoneho.

Torres je odchovancem Atlética, v jeho dresu s velkým fotbalem začínal a po působeních v Liverpoolu, Chelsea a AC Milán se do hlavního města Španělska vrátil. Celkem za madridský celek odehrál 404 soutěžních utkání a dal 129 branek. Jeho posledním zaměstnavatelem byl japonský celek Sagan Tosu, kopačky na hřebík pověsil v srpnu 2019.