Dobrá zpráva pro Real Madrid. V semifinále LM může počítat s uzdraveným Modričem

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Dobrá zpráva pro Real Madrid. V semifinále LM může počítat s uzdraveným Modričem
Luka Modrič může Realu proti City pomoci.
Luka Modrič může Realu proti City pomoci.TASR
Záložník Realu Madrid Luka Modrič (37) několik týdnů absentoval kvůli blíže nespecifikovanému zranění a hrozilo, že si v této sezoně už nezahraje. Navzdory nepříznivým prognózám Chorvat v závěru sobotního pohárového finále proti Osasuně (2:1) nastoupil a trenér Carlo Ancelotti (63) následně potvrdil, že nebude chybět ani v úterním semifinále Ligy mistrů proti Manchesteru City.

"Luka nastoupí, může hrát bez problémů," řekl k Modričovu aktuálnímu stavu trenér Carlo Ancelotti. Jeho tým vyřadil Manchester City ve stejné fázi loňského ročníku Ligy mistrů, když o postupu rozhodl až v závěru domácí odvety. Před nadcházejícím zápasem obrátil kouč Realu pozornost na Erlinga Haalanda, který v této sezoně nastřílel už 51 gólů.

"Mají komplexnější tým než loni. Gabriel Jesus byl velmi nebezpečný, ale jinak než Haaland. Musíme si na něj dávat pozor. Není to jen o něm, musíme se pokusit zastavit tým, který vypadá nezastavitelně. Jejich styl zůstal stejný, ale nyní mohou těžit z dlouhých míčů," zhodnotil italský kouč formu nadcházejícího soupeře.

Jeho tým má za sebou úspěšné finále Španělského poháru, nicméně v lize prohrál dva z posledních tří zápasů a v domácí soutěži tak už nemá reálnou šanci na zisk titulu. "Chceme hrát komplexně a ukázat to nejlepší, co v nás je. Rozhodne se až na hřišti soupeře, každopádně tam chceme jet s výhodou," řekl Ancelotti na závěr.

Real Madrid - Manchester City + audiokomentář