Náhrada za Mbappého? PSG potvrdilo příchod Ramose, v Paříži bude hostovat s opcí

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Náhrada za Mbappého? PSG potvrdilo příchod Ramose, v Paříži bude hostovat s opcí
Goncalo Ramos s dresem nového zaměstnavatele.
Goncalo Ramos s dresem nového zaměstnavatele.@PSG_inside
Goncalo Ramos (22) vyměnil Benfiku za Paris Saint-Germain. Portugalský reprezentační útočník prošel zdravotní prohlídkou a v pondělí večer podepsal smlouvu, celá transakce může vyjít až na 80 milionů eur. Ramos byl v minulém ročníku klíčovým hráčem Benfiky, za kterou bude od nové sezony nastupovat reprezentační obránce David Jurásek (23).

Lisabonskému velkoklubu pomohl Ramos 27 soutěžními góly nejen k titulu v domácí soutěži, ale i k postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů. Upozornil na sebe také v osmifinále mistrovství světa hattrickem do sítě Švýcarska (6:1).

Nakonec přichází na roční hostování za 20 milionů eur, které bude za 11 měsíců a po splnění konkrétních podmínek změněno v trvalý přestup. Fotbalista podepíše pětiletý kontrakt a Benfica dostane dalších 45 milionů, 15 milionů navíc bude moci vyinkasovat v bonusech.

Ramos by mohl v PSG nahradit hvězdného Kyliana Mbappého, o jehož odchodu se stále spekuluje. Francouzský kanonýr odmítl prodloužit smlouvu, která mu skončí po sezoně 2023/24, a momentálně se s týmem nepřipravuje.

Další přestupy a spekulace